Duygusal boşluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Güzel kardeşim yaşadığın her şeyin birer deneyim olduğunu ve bu deneyimlerin hayatın ta kendisi olduğunu her zaman aklına getirmelisin. Ne yaşarsan yaşa hiçbir insandan farklı bir anıyı ya da duyguyu yaşamış olmayacaksın. Hayatın renkleri dediğimiz şeyler zaten bunlardır. Eğer bunun bilinciyle yaşarsan aslında olumsuz gördüğün şeyler de sana olumlu gelmeye başlayacaktır. Hiçbir şeyden kaçınmadan her insanı tanımaya ve insanlarla vakit geçirmeye devam etmelisin. Her insan bir anıdır ve anısız bir hayat gün geçtikçe sana işkence gibi gelmeye başlar. Birileriyle yolunun ayrılması sana daha iyi insanlarla tanışman için bir yol da açabilir.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bu aşk insanı yerede düşürür zirveyede cıkarır ama bu zamana kadar beni hiç zirveye cıkarmadı aşkın sonu hüsrandır hocam duygusal boşluk çekersin işte :)

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
takılmalık başka kız bul xd

UvisTR
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka şöyle birşey var sen aslında üzgün değilsin ama aldatılmaya tepkinin nasıl olucağını bilmiyosun bu aslında çevreyle ilgili sen üzülmüyosun ama çevrendeki çoğu kişi aldatmanın üzücü sinirlendirici olduğunu söylediği için nasıl tepki vericeğini anlamıyosun

not: senin nasıl bir çevren olduğunu bilmediğim için tahmin yürütdüm yani dediğim olmayada bilir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ben Duygusal Boşlukdayım Usta Deprasyon Minör Deprasyon Hepsi var

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Duygusal boşluğu doldurmaya çalışma kanka biri bulur seni doldurur zaten kasmaya gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
çok takmadığını söylemene rağmen 1-2 sigara paketi bitirir hale gelmişsin, bu tarz bir durumda kadınların gelip geçici olduğunu unutma. biri gelir biri gider sıkıntı yok, etraf karşı cins kaynıyor dostum :))

AKA Aligraf
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
güzel dostum bir söz vardır çivi çiviyi söker diye duygusal boşlukta olmuş olsan bile sana ilgi duyan kızla ilerlemeye çalış durumunu kıza da izah et sen gelip benle konuşma cesareti buldun fakat benim o gün çok ters günümdeydi vs. zaten kız istekli sana bunu sorun ettirmeyeceğini belki takılmalık ilişki kavramın sonudur ve en önemlisi belki kaderinde ki kişide o olabilir. bazı şeyler karşınıza bir kere çıkıyor bu şansınıda iyi değerlendirmen gerekiyor kendine iyi bak kardeşim yolun açık olsun.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Duygusal space psikolog yardimi alirsan rahatlikla asabilirsin cok da takma zaten kankam sorun degil yani sikinti olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yaptıkların için pişman olma kanka

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hayatını kötü şeyleri anarak geçiremezsin. Hayatını düzene sok

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
agacım senın ılacın bol bol lol oynamak XD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...