Dword Hack oyundan atma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim bak şimdi beni iyi dinle Oyunu normal klasörünü sil sonra Denetim masasından sil Sonra tekrar yükle hilenin adını skype yap Sonra veri yürütme engellemesinden wolftü nexlauncher ve hileyi Ekle sonra Hileyi yönetici olarak çalıştır Load yani yükleme yerinden ms 4 ve ya 6 yap sonra oyunu çalıştır kullanıcı adı ve şifre gir sonra hileye gelip load de dolsun o yeşil bar sonra oyunu başlat bu kadar

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Yav arkadaşlar wofttü hatalrının tümünü yaptım wolfteama girdim hile çalıştı 2 el falan falan oynadım 3.elde odalarda kimse görünmüyordü bende dedim wolftüe yeniden giriş yapiyim dedim.
girdim baktım bütün hatalar ger geldi wolftü çalışmayı durdurdu hatası geldi sorun nedir

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
kardeşim hepinizde aynı sorunmu var ?

#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Ben çözümünü konu olarak açtım herkeste yaptı ama mehmet abi yararlı olduğu için sildi.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Veri Yürütme Engellemesine Hile Ve NyxLauncheri Ekleyin PC Yeniden Başlatın Sorun Çözülür.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Yani Bu Çözümlerde geçici benden söylemesi Girip oynayabiliyoruz oyunu sonra hata vermeden oyundan bi zaman sonra atıyor tekrar giriyosun falan ama bi zaman sonra yine aynı hatalar oluşuyor ben oynu silip tekrar yükleyip açınca oluyo Tahminimde arka planda oyunun ve ya hilenin çalışması sonucu hata vermeden attığına inaniyorum yanlışsada nader Bir Şekilde Bu Sorunlara çözüm bulur kesin çözümü yok bilginize

Üye
9 HİZMET YILI
aynen çözümler tek seferlik oluyo kardeş bi kere giriyosun ama atınca aynı şekilde girmiyo sabahtan beri giremiyorum bide bende silince tekrar yüklesem hilesiz bile girmiyo suan

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
aynen çözümler tek seferlik oluyo kardeş bi kere giriyosun ama atınca aynı şekilde girmiyo sabahtan beri giremiyorum bide bende silince tekrar yüklesem hilesiz bile girmiyo suan
Dediğim gibi valla yeniden silip yüklesen bile hilesiz hileli giriyosun sonra aynı sorun çıkıyo ha diyosan ki ben hilesiz sorunsuz oyun oynuycam oyunun klasörünü komple sil sonra denetim masasından sil wolfteamı o zaman o sorunun çözülür eski hile loaderi olsaydı belki bu sorunlar olmazdı bilemiycem

Üye
9 HİZMET YILI
kardeş pc de wt adına birşey kalmıyo tekrar yüklüyorum ne hileli ne hilesiz açılmıyor :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Allah Allah O Zaman kardeşim başka bir çözüm deneriz sen kafanı yorma ;)

Üye
9 HİZMET YILI
yaw sıkıldım ama kaç gündür aynı hata kimse bişi sölemiyo :d could not init mi ne böyle hata bide 000x05xx51x böle bi hata var bide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...