- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
Eklicen tabikide kardeşim Çalışmayı durdurdu hatasının çözümü obende could not init diyor bide şey bu hile yi veri yürütmeye eklicemmi
Eklicen tabikide kardeşim Çalışmayı durdurdu hatasının çözümü obende could not init diyor bide şey bu hile yi veri yürütmeye eklicemmi
Dediğim gibi valla yeniden silip yüklesen bile hilesiz hileli giriyosun sonra aynı sorun çıkıyo ha diyosan ki ben hilesiz sorunsuz oyun oynuycam oyunun klasörünü komple sil sonra denetim masasından sil wolfteamı o zaman o sorunun çözülür eski hile loaderi olsaydı belki bu sorunlar olmazdı bilemiycemaynen çözümler tek seferlik oluyo kardeş bi kere giriyosun ama atınca aynı şekilde girmiyo sabahtan beri giremiyorum bide bende silince tekrar yüklesem hilesiz bile girmiyo suan
Senin işletim sistemin ne ve nasıl kullandığını hileyi söyler misin ?Bende öye birhata vermiyor
Hileyi normal bir şekilde kullanıyorum oyundan atma sıkıntısı olmuyor bende önceden oluyordu oyunu silip tekrar yükledim o sorunda düzeldiSenin işletim sistemin ne ve nasıl kullandığını hileyi söyler misin ?
Peki ya işletim sistemin ne ?Hileyi normal bir şekilde kullanıyorum oyundan atma sıkıntısı olmuyor bende önceden oluyordu oyunu silip tekrar yükledim o sorunda düzeldi
Windows 10Peki ya işletim sistemin ne ?