Dword Kullanımındaki sorun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aim nasıl kullanıyorsun ben bulamadım bir türlü yardımcı olur musun ve ayarlar konusunda ban yememek için
Aim için Logitech ghub uygulamasını indir ve oyunu açmadan çalıştır. O kendisi varsayılan olarak ayarlanacak. Onun dışında normal hile ile oyuna gir. Aim için yapman gereken başka bişey yok. Ayarlar olarak smoothu yüksekte ve fovu da düşük de tutmaya çalış. Espyi istediğin gibi değiştirebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Aim için Logitech ghub uygulamasını indir ve oyunu açmadan çalıştır. O kendisi varsayılan olarak ayarlanacak. Onun dışında normal hile ile oyuna gir. Aim için yapman gereken başka bişey yok. Ayarlar olarak smoothu yüksekte ve fovu da düşük de tutmaya çalış. Espyi istediğin gibi değiştirebilirsin
farem logitech değil gene kullanılabilir mi?

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
logitech ghubda hiç bir ayar yapmıcam demi kurup öylece gireceğim sadece hile ayarlarında smooth flan düşürürcem
Evet ghub ı oyuna girmeden açtığında varsayılan yazısını görüyorsan herhangi bir şey yapmana gerek yok. Direkt girip oynayabilirsin

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
apeks gönderisini kontrol edin, havk için bir dizi yama getiren bir tane var

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bence aimbot gereksiz ya oyun zevkini sıfıra indiriyo düz yürüyüp click atıyosun sadece wh de bozuyo ama bi tık daha eğlenceli şahsen ben wh açıp ses kasma olayımı geliştirmeye çalışıyorum

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aim bot her hilede yakalanmanızı daha da kolaylaştırır arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...