Uzman Üye
anladım sağol no recoil flan kesin çalışıyor mu espden bile ban yenilir mi pekiBan riski her zaman vardır. Ama belli etmemeye ve ayarları çok düşükte kullanmaya çalış. Ben haftalardır ban yemedim
anladım sağol no recoil flan kesin çalışıyor mu espden bile ban yenilir mi pekiBan riski her zaman vardır. Ama belli etmemeye ve ayarları çok düşükte kullanmaya çalış. Ben haftalardır ban yemedim
Ben esp de kullanıyorum. Aimde kullanıyorum. Recoil dediğin sekmeme hilede yok. Aim hilesi de ghub olmadan çalışmazanladım sağol no recoil flan kesin çalışıyor mu espden bile ban yenilir mi peki
aim nasıl kullanıyorsun ben bulamadım bir türlü yardımcı olur musun ve ayarlar konusunda ban yememek içinBen esp de kullanıyorum. Aimde kullanıyorum. Recoil dediğin sekmeme hilede yok. Aim hilesi de ghub olmadan çalışmaz
Aim için Logitech ghub uygulamasını indir ve oyunu açmadan çalıştır. O kendisi varsayılan olarak ayarlanacak. Onun dışında normal hile ile oyuna gir. Aim için yapman gereken başka bişey yok. Ayarlar olarak smoothu yüksekte ve fovu da düşük de tutmaya çalış. Espyi istediğin gibi değiştirebilirsinaim nasıl kullanıyorsun ben bulamadım bir türlü yardımcı olur musun ve ayarlar konusunda ban yememek için
farem logitech değil gene kullanılabilir mi?Aim için Logitech ghub uygulamasını indir ve oyunu açmadan çalıştır. O kendisi varsayılan olarak ayarlanacak. Onun dışında normal hile ile oyuna gir. Aim için yapman gereken başka bişey yok. Ayarlar olarak smoothu yüksekte ve fovu da düşük de tutmaya çalış. Espyi istediğin gibi değiştirebilirsin
Evet, mouse markası farketmez uygulamayı kurman yeterli.farem logitech değil gene kullanılabilir mi?
logitech ghubda hiç bir ayar yapmıcam demi kurup öylece gireceğim sadece hile ayarlarında smooth flan düşürürcemEvet, mouse markası farketmez uygulamayı kurman yeterli.
Evet ghub ı oyuna girmeden açtığında varsayılan yazısını görüyorsan herhangi bir şey yapmana gerek yok. Direkt girip oynayabilirsinlogitech ghubda hiç bir ayar yapmıcam demi kurup öylece gireceğim sadece hile ayarlarında smooth flan düşürürcem
apexin hile koruması varmı kiapex hile koruması iyi olan bir oyun aimbot gibi bi özelliği hemen algılayabileceğini düşünüyorum
kanka ghubu indiriyortum setup açılmıyor yöneticde başlatıyorum olmuyorEvet ghub ı oyuna girmeden açtığında varsayılan yazısını görüyorsan herhangi bir şey yapmana gerek yok. Direkt girip oynayabilirsin
Farklı bir yerden indirmeyi deneyin. Şuan herkeste sorunsuz çalışıyorkanka ghubu indiriyortum setup açılmıyor yöneticde başlatıyorum olmuyor
Aşşağıda ki verdiğim linkte ki konudan ulaşabilirsin dostum. Aimbot özelliği mevcut zaten.depth hilesine aimbot gelsin ya