Elo Boost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Hiç Elo boosta para veren oldu mu çünkü ben vermiştim 2 sene önce memoryhack le tanışmadan önce gold dan elmasa boostlatmıştım

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bi arkadaşım yapmıştı öyle bi hata sanırım script açmışlar hesabında ban yemişti hesap

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
eloboost yerine hesap satın almak hem daha karlı hem de doğru siteyi bulduğunuz zaman daha güvenilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hiç para vermedim bro vallahi. Fakat yapanlar var. Mantıklı mı ? Bence değil boostlayıp ne yapacaksın o elonun oyuncusu değilsen 10 maç sonra kendi elonda olacaksın zaten.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hiç Elo boosta para veren oldu mu çünkü ben vermiştim 2 sene önce memoryhack le tanışmadan önce gold dan elmasa boostlatmıştım
kim ne derse desin kendi emeklerinle bir yerlere gelmek daha güzeldir ben lol de max plat 1 çıkabildim lafı sözü geçtiğinde adam dia 1 im diyor ama oynayışları görsen bronz bile demezsin yani elo boost para ve zaman kaybıdır net

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Onun yerine hesap satın al hem uygun fiyata alırsın hem de rankı herosu kostümleri olur ha senin hesap da bol hero ve kostüm varsa da boost yaptırma hile ile yaparlarsa ban yiyebilir veyahut silver eloda olduğundan dia elosunda oyun alamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Haklı isyan. Ben en fazla elmas 1 çıktım daha da yapamıyorum yetenek meselesi tabi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Eloboost fiyatları aşırı yüksek bence sanırsam 1 kere 4-5 sene önce vermiştim silverdan golda çıkabilmek için o zamana göre iyi para girmişti

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
güvenilir siteden yaptırmazsan banda yersin scriptte kullanırlar

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Eloboost işi sıkıntılı sebepleriyle anlatayım
1. Hesap paylaşımı yasak olduğu için riot games direk o hesaba ban atıyor. + Bazen oyunlarıma denk geldi adam ben eloboost yapıyorum lane sal diyor ve gerçekten çok iyi oynuyor booster kısacası. Eğer o oyundaki adamın biri ss alıp ticket atarsa ban yeme riski yüksek
2. Hesapı scriptle boostlarsa her türlü banned alacağınız için hem hesabınız boşa gider hemde paranız.
3. O elonun adamı oyuncusu olmadığın için birkaç maça zaten kendi elona düşeceğin için boostlatmaya gerek yok ve başka oyuncuların oyununu bozmaya/kanser etmeye gerek yok.

Bu yüzden eloboost işi gereksiz. Yaptıranında zaten arkadaşlarıma bak ben bu ligteyim vs tarzında hava atacağı için yaptırdığını düşünüyorum. Kendi emeklerinizle bir yere gelmeye çalışın. Her zaman için hakettiğiniz şeyi almak en doğrusudur. Elobost yaptırmam parada vermem onun için. KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...