Bi arkadaşım yapmıştı öyle bi hata sanırım script açmışlar hesabında ban yemişti hesap![]()
scrıpt falan acalar hesabın gıder gıt hesap al sıtelerden daha karlıHiç Elo boosta para veren oldu mu çünkü ben vermiştim 2 sene önce memoryhack le tanışmadan önce gold dan elmasa boostlatmıştım
Normalde bi hesaptan açılıp boostlanacak hesap boostlanır bunlar yanlış anlamış sanırımacaba açıyorlar mı diye düşünmedim degil
kim ne derse desin kendi emeklerinle bir yerlere gelmek daha güzeldir ben lol de max plat 1 çıkabildim lafı sözü geçtiğinde adam dia 1 im diyor ama oynayışları görsen bronz bile demezsin yani elo boost para ve zaman kaybıdır netHiç Elo boosta para veren oldu mu çünkü ben vermiştim 2 sene önce memoryhack le tanışmadan önce gold dan elmasa boostlatmıştım
Onun yerine hesap satın al hem uygun fiyata alırsın hem de rankı herosu kostümleri olurHiç Elo boosta para veren oldu mu çünkü ben vermiştim 2 sene önce memoryhack le tanışmadan önce gold dan elmasa boostlatmıştım
Haklı isyan. Ben en fazla elmas 1 çıktım daha da yapamıyorum yetenek meselesi tabikim ne derse desin kendi emeklerinle bir yerlere gelmek daha güzeldir ben lol de max plat 1 çıkabildim lafı sözü geçtiğinde adam dia 1 im diyor ama oynayışları görsen bronz bile demezsin yani elo boost para ve zaman kaybıdır net