Çözüldü Emülatör ile Wild Rift oynamaya çalışırken oyun kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bilgisayarda oynamak için Wild Rift indirdim emülatör ile. BlueStacks ve memuplayer denedim, hesaba giriş yaparken oyun birden kapanıyor. Nedeni nedir acaba? Nasıl çözerim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
@kingangel

1- windows arama kutusuna bu komutu optionalFeatures yazıp enter basınız. Açılan penceredeki numaralarla gösterdiğim kutucukları işaretleyiniz ve tamam diyiniz bu arada windos update ayarlarınız açık olsun güncellemeler için.
V.png

2- Driver Booster ile Sürücü ve driver güncelleştiriniz.

3- Sisteminizde DirectX ve Visual Studio arşivi kurulu olması gerekiyor. Bunlar kurulu olmadığı takdirde hata alma olasılığınız yüksek olacaktır.

4- Bu klasörlerin içindekileri de siliniz. Çalıştır>Temp --- Çalıştır>Prefetch --- Çalıştır>%TEMP% silinmeyenleri atlayınız.

5- BlueStacks...
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
oyun için emulatorden gerekli ayarlamaları yapman gerekiyor yani emulatorün kullanması için fazladan ram verip ekran kartını kullanmasını sağlamak gibi

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bluestacksde aynı problemi yaşıyorum çözüldüğü zaman etiketlerseniz sevinirim

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
@kingangel

1- windows arama kutusuna bu komutu optionalFeatures yazıp enter basınız. Açılan penceredeki numaralarla gösterdiğim kutucukları işaretleyiniz ve tamam diyiniz bu arada windos update ayarlarınız açık olsun güncellemeler için.
V.png

2- Driver Booster ile Sürücü ve driver güncelleştiriniz.

3- Sisteminizde DirectX ve Visual Studio arşivi kurulu olması gerekiyor. Bunlar kurulu olmadığı takdirde hata alma olasılığınız yüksek olacaktır.

4- Bu klasörlerin içindekileri de siliniz. Çalıştır>Temp --- Çalıştır>Prefetch --- Çalıştır>%TEMP% silinmeyenleri atlayınız.

5- BlueStacks ayarlarına giriniz solda motor yazan sekmeye tıklayınız.

6- Bilgisayarınızın donanım özelliklerine göre CPU da en yüksek çekirdek sayısını seçiniz. RAM de de yine en yüksek olan seçeneği seçiniz.

7- Grafik motorunu uyumluluk olarak seçiniz

8- Grafik oluşturucuyu DirectX olarak ayarlayınız.

9- GPU ayaralarında ekran kartınız nvidia ise kutucuğu işaretleyiniz. Eğer ekran kartınız nvidia değil ise kutucuğu işaretlemeyiniz. Ekran kartınız invidia ise ayrıca invidia denetim masasından ayar yapmanız gerekiyor.

10- Saniyelik görüntü sayısı ayarlarını

a) Yüksek kare hızını etkinleştir kutucuğunu işaretleyiniz
b)Oyun sırasında FPS yi görüntüle kutucuğunu işaretleyiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...