Epic Games Gta 5 Connecting Games Services hatası [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kkonuyu inşallah doğru yere açmışımdır.epic games den gta 5 aldım ya connecting games services de donuyor ya da offline hatası veriyor sinir oldum pc formatladım olmadı yardım edin.

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Social club hesabını kontrol et ve Arama çubuğuna Hizmetler yazıp epic games ile ilgili servisleri otomatik seçip başlatmayı dene bilgisayarındaki varsayılan oturuma administrator yetkisi verip windows defender kapayıp pcni yeniden başlat ve tekrar dene eğer sorun devam ederse veya farklı bir hata ile karşılaşırsan epic games sitesinde ticket oluşturabilirsin sendeki ani drop olayı donanımsalda olabilir başka bir yazılım engelliyor olabilir veya sistemin yetmiyor olabilirde.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Epic Games sunucuları çok sıkıntılı sorunlar yaşayabilirsin böyle format at bilgisayara olmazsa social club ayarlarını da kontrol etmeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kral o bendede oldu güncellemeyi yaptım ardından böyle oldu silip tekrar yüklediğimde düzelmişti deniyebilirsin :D iyi günler

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
pcyi formatlaman hata olmuş ama sen bi epici onar sonra silip tekrar yükle olmazsa sistemin zayıftır kaldırmıyordur büyük ihtimalle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...