- Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
arkadaşlar ev egzersizlerini saat kaçta yapıyorsunuz en doğrusu hangisi
aç karnınamı yoksa tok muSabah 7,8 arası ideal bence ben o aralarda yapıyorum.
aç karnınamı yoksa tok mu
1.85 boyum var 77 kiloyum karın bölgesinde yağ oluyor.Karın kası egzersizi yapınca dümdüz oluyor.1.85 boya daha düşük kilo olamam.ne kadar egzersiz yaparsan yap istersen sabahtan akşama kadar tepin yemek alışkanlığını düzeltmediğin sürece hiçbir anlamı yok göbek bel bölgesindeki yağların sebebide hala fazla kilonun olmasından kaynaklı önce düzenli bir yemek planı şart diyet değil sadece dikkat etmek
yediklerimi bilsen kilo alman imkansız dersinne kadar egzersiz yaparsan yap istersen sabahtan akşama kadar tepin yemek alışkanlığını düzeltmediğin sürece hiçbir anlamı yok göbek bel bölgesindeki yağların sebebide hala fazla kilonun olmasından kaynaklı önce düzenli bir yemek planı şart diyet değil sadece dikkat etmek
ben play store den ev egzersiz diye program var ondan yapıyorumegzersizden kastın ne?Çeşit çeşit egzersizler var.Örnek olarak ben karın kası egzersizi yapıyorum.Sabah kahvaltıdan önce.(2 günde 1)
ben koşuya gidiyom sabah 7.30 da 9 da egzersiz yapıyorumbence kalktıktan sonra en erken ne zaman yabiliyosan en uygunu
metabolizmayla alakalı birşey o kanka kalori hesabı yapıcan eğer kilo alıyorsan veremiyorsan bir yerde bi hata yapıyosundur bu egzersiz azlığıyla alakalı değilyediklerimi bilsen kilo alman imkansız dersin![]()
hiç egzersiz yapmıyorum sorun burda sanırımmetabolizmayla alakalı birşey o kanka kalori hesabı yapıcan eğer kilo alıyorsan veremiyorsan bir yerde bi hata yapıyosundur bu egzersiz azlığıyla alakalı değil
aynen yemene dikkat edecenmetabolizmayla alakalı birşey o kanka kalori hesabı yapıcan eğer kilo alıyorsan veremiyorsan bir yerde bi hata yapıyosundur bu egzersiz azlığıyla alakalı değil