- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Knk koşuda yapmam gerekKendine plan yap saat 11 gibi yatıp 9 gibi kalk mesela böyle daha iyi
Knk koşuda yapmam gerekKendine plan yap saat 11 gibi yatıp 9 gibi kalk mesela böyle daha iyi
futbolcuyum gayet iyi durumdayım fitnessa gidenlere göre efor sarf etmeden kaslar hem dinlenip hem sürekli çalışıyor hile gibi bir şey buKendine plan yap saat 11 gibi yatıp 9 gibi kalk mesela böyle daha iyi
Bende futbolcuyum hangi takımfutbolcuyum gayet iyi durumdayım fitnessa gidenlere göre efor sarf etmeden kaslar hem dinlenip hem sürekli çalışıyor hile gibi bir şey bu![]()
Bende amatör takımdayımaltınordu akademideyim
Knk hergün 4km koşuyorum egzersiz yapıyorum 16 yaşındayım yükselirmiyimumarım yükselirsin kardeşim azim edersen her şey kolay
kaç set yapıyosun hepsini tek bi saatte mi yapıyosun yoksa günün belirli saatlerinde mi yapıyosunsaate göre değilde ben günde 500 şınav ve mekik çekiyorum çok iyi zımba gibi tutuyor gün içinde
sabahtan akşama kadar dediğim sayı gayet rahat oluyorkaç set yapıyosun hepsini tek bi saatte mi yapıyosun yoksa günün belirli saatlerinde mi yapıyosun
güzel yaşına göre yükselirsin dostumKnk hergün 4km koşuyorum egzersiz yapıyorum 16 yaşındayım yükselirmiyim
peki herhangi bi takviye gıda kullanıyo musun4 km iyi
sabahtan akşama kadar dediğim sayı gayet rahat oluyor
Post automatically merged:
güzel yaşına göre yükselirsin dostum
Senin yaş kaç para alıyormusun4 km iyi
sabahtan akşama kadar dediğim sayı gayet rahat oluyor
Post automatically merged:
güzel yaşına göre yükselirsin dostum
tamamdır teşekkür ederim discord kullanıyorsan ordan daha rahat olur mesajdan id atarsan eklerime tabiki özele gel ordan anlatayım postu karalamayalım