Haklısın tabii
Post automatically merged:
İç rahatlatan üyelerden bugün sensin
Haklısın tabii
İç rahatlatan üyelerden bugün sensin
mouse takılma olayının mousenle alakası yoktur dpi ni düşürDostum malum karantina çıkamıyordum ve mouse takılıyodu
İş yok güç yok e haliyle o kadar parada yok
Yok pubg mobile emülatörden oynuyorummouse takılma olayının mousenle alakası yoktur dpi ni düşür
mouse çok iyi değil uygun fiyatEverest X9 Gaming Mouse aldım 2 gün önce pek anlamam ama iyi bişi istedim adam bunu gösterdi
Fiyatı 85 tl idi kazıklanmış mıyımdır??
Elimden anca bu kadar geliyo ve çevremde o kadar az pc yeri varki çıkıp araştıramadım damouse çok iyi değil uygun fiyat
hıı bilmiyorum o zaman, sana mouse önereyim en iyisi. logitech g302 tavsiye ederim, paran varsa g402 de alabilirsin : )Yok pubg mobile emülatörden oynuyorum
mermiler boşa gidiyor takılı kalıyor
Bunu daha önce de duymuştum ok etkisi oluyor mu ki bahsettiğimiz iletim hızları çok küçük sayılarprof masueleri ms daha az ms yani pcye iletme hızı
Mouse a bak be <3hıı bilmiyorum o zaman, sana mouse önereyim en iyisi. logitech g302 tavsiye ederim, paran varsa g402 de alabilirsin : )
evet bencew oluyoBunu daha önce de duymuştum ok etkisi oluyor mu ki bahsettiğimiz iletim hızları çok küçük sayılar
Mouse a bak be <3
MSI Interceptor DS B1ne gibi![]()