Çözüldü EzPubgm Ban Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Hile Daha Bugün Güncelelndi Ama Eskisinden Daha Çok 10dk ban atıyor ambarda bile 10dk ban atar oldu oyanan o kadar zaman maç emek boşa gidiyor ilklerde 10yıldan iyidir diyorsun fakat sonra can sıkıyor.

Çözüm
Hile Daha Bugün Güncelelndi Ama Eskisinden Daha Çok 10dk ban atıyor ambarda bile 10dk ban atar oldu oyanan o kadar zaman maç emek boşa gidiyor ilklerde 10yıldan iyidir diyorsun fakat sonra can sıkıyor.
Merhabalar,hile risky olduktan sonra ban yemeniz çok normaldir artık böyle bir ban mevzusu bulunmuyor hileyi injectleyip oynayabilirsiniz.
𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hocam ezpubgm i kullanan kişi sayısı çok olduğu için sistem kısa bi sürede algılıyor. Hwid yemediğin sürece zevkini oynarsın hileyle

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hocam muhtemelen bir çok kişi kullanıp hileyi belli ettiği için artık adamlar önlem almış olmalı. Onaylı üye veya süper üyelere özel pubgm hilesi çıkarsa belki bir ihtimal kurtuluş olabilir kendim onaylı üye olmadığım halde bu seçenek mantıklı geliyor ne kadar çok kişi kullanırsa o kadar risk...

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
O kadar sinir bozucu ki on defadan fazla yasaklandım

Ekli dosyalar

• 1673559258577.png
    1673559258577.png
    326 bayt · Görüntüleme: 43
Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
hocam muhtemelen bir çok kişi kullanıp hileyi belli ettiği için artık adamlar önlem almış olmalı. Onaylı üye veya süper üyelere özel pubgm hilesi çıkarsa belki bir ihtimal kurtuluş olabilir kendim onaylı üye olmadığım halde bu seçenek mantıklı geliyor ne kadar çok kişi kullanırsa o kadar risk...
onaylı üye çok az min süper üye olmalı

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
ezpubgm zaten rage bir hile legit uzun tutmak için başka hile aramalısın

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhabalar,hile risky olduktan sonra ban yemeniz çok normaldir artık böyle bir ban mevzusu bulunmuyor hileyi injectleyip oynayabilirsiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...