Facebook sahte hesap onayı ne kadar sürer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
ben sahte facebook hesabı açcaktım ve yandex hesabı oluşturdum ve açtım bu sefer hesap sahte dedi bende başkasının telefon numarasını girdim ve onayladım sonrada bana foto yolla dedi facebook ama yollasam ne kadar uzun sürer yada telefon numaramı nasıl geri alırım

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Sürekli olarak fotoğraf isteyecek senden, eğer ki googleden falan görsellerden fotoğraf alırsan olmaz, gir instagramdan bi kimsenin fotoğrafını al öyle dene, hesabı oluşturduktan sonra da ayarlardan numaranı sil, ama muhtemelen numarayı silmek için mesaj onayı isteyebiliri

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Sürekli olarak fotoğraf isteyecek senden, eğer ki googleden falan görsellerden fotoğraf alırsan olmaz, gir instagramdan bi kimsenin fotoğrafını al öyle dene, hesabı oluşturduktan sonra da ayarlardan numaranı sil, ama muhtemelen numarayı silmek için mesaj onayı isteyebiliri
istemiyor eğer foto attım eğer onaylamazsa telefon kalırsa ne olur

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yeni hesap oluştururken bu telefon zaten alınmış demiyormu
cep telefonu yerine e posta ile oluştur hesabın kapanmaması için tarayıcı çerezlerini temizle ve vpn kullanma sürekli aynı ip üzerinden giriş yaparsan facebook olağandışı durum olarak algılamaz ve hesabın kapanmaz

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
TempMail kullan telefon doğrulama ise Receive-sms kullan.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
şimdi ben tel no yu geri almam lazım bana eğer iki üç gün sonra hesap onaylanmaz ise tel yeniden kullanıla bilir duruma düşermi bana bunu söyleyin

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
şimdi ben tel no yu geri almam lazım bana eğer iki üç gün sonra hesap onaylanmaz ise tel yeniden kullanıla bilir duruma düşermi bana bunu söyleyin
Benimde başıma böyle bir şey gelmişti ve uğraşmak istemedim belli bir zamandan sonra telefon numaramın boşuna çıktığını gördüm ama 6 ay sonra felandı 3-4 gün erken olabilir :/

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
foto attıktan sonra ihlal yer kapanır eski hesap düşürüp onayla daha iyi

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
twitter de daha kolay resim felan istemiyo oyun için yeni hesap acıyorsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...