Ultra Üye
Önerceğin vpn varmı olmuyor vpn ile denedim ?Vpn ile dene
istemiyor eğer foto attım eğer onaylamazsa telefon kalırsa ne olurSürekli olarak fotoğraf isteyecek senden, eğer ki googleden falan görsellerden fotoğraf alırsan olmaz, gir instagramdan bi kimsenin fotoğrafını al öyle dene, hesabı oluşturduktan sonra da ayarlardan numaranı sil, ama muhtemelen numarayı silmek için mesaj onayı isteyebiliri
telefon kalsada hiçbir şey olmuyoristemiyor eğer foto attım eğer onaylamazsa telefon kalırsa ne olur
yeni hesap oluştururken bu telefon zaten alınmış demiyormutelefon kalsada hiçbir şey olmuyor
cep telefonu yerine e posta ile oluştur hesabın kapanmaması için tarayıcı çerezlerini temizle ve vpn kullanma sürekli aynı ip üzerinden giriş yaparsan facebook olağandışı durum olarak algılamaz ve hesabın kapanmazyeni hesap oluştururken bu telefon zaten alınmış demiyormu
Benimde başıma böyle bir şey gelmişti ve uğraşmak istemedim belli bir zamandan sonra telefon numaramın boşuna çıktığını gördüm ama 6 ay sonra felandı 3-4 gün erken olabilir :/şimdi ben tel no yu geri almam lazım bana eğer iki üç gün sonra hesap onaylanmaz ise tel yeniden kullanıla bilir duruma düşermi bana bunu söyleyin
receive artık işe yaramıyor fixTempMail kullan telefon doğrulama ise Receive-sms kullan.
hayır birden fazla hesapla da kayıt olabiliyorsun. Fakat aşırı spawnlamaman lazım. diye biliyorumyeni hesap oluştururken bu telefon zaten alınmış demiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?