Flash driver ile Monster RAM güncellemesi yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
usb yi ram olarak gösterip ramı arttırmayı kastediyorsan o iş 2gb altı ramlar için geçerli diye bir şey okumuştum

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben flash ile ram artırmayı düşünüyordum kusura bakmayın ayrıntılı bilgi verememisim, oyunlar için yeterli ram e sahip değil bilgisayar flash yeterli bir güncelleme sağlar mı o da başka bir soru

Anladım hocam, programlar ile flash belleğin RAM olarak kullanılabileceğini yazmış bazı arkadaşlar. Konuyu biraz daha net anlatayım.
Boost veya ready boost gibi programlar sayesinde Flash bellekler RAM olarak kullanılmaz. Hatta Flash bellekler hiçbir şekilde RAM olarak kullanılamazlar.

Boost programlarının yaptıkları tek şey; Flash disklerin ek cache hafızaları olduğundan, bu tür hafızalar normal hafızalardan daha hızlı çalışırlar ve sabit diskinizdeki verilere daha hızlı erişim sağlarlar.
BOOST yazılımı veya Readyboost özelliğini bir flash disk takarak aktif ettiğinizde en çok kullandığınız programlar önbelleğe yani flash diske alınır. Ve bu sayede aynı programlardan birisini tekrar açmaya çalıştığınızda (Örneğin Word, Excell, Photoshop, Oyunlar vs.) yazılımlara disk üzerindeki erişim süresi flash disk sayesinde kısaldığından daha kısa sürede çalışabilir. Kaliteli bir USB bellek ile de işletim sisteminin açılış süresinde de ciddi farklar yaratılabilir.

Yani özetle söylemek istediğim Readyboost özelliği flash diski direkt olarak RAM olarak kullanmak değil de, sadece diskteki verilere erişim süresini kısaltan bir teknolojidir.

Verilere erişim süresini kısaltmak istiyorsan tercih edebilirsin hocam, fakat göze çarpacak derecede bir fark oluşmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...