Onaylı Üye
günlük 4 km stabil koşman ile saha içerisindeki koşman bir değil saha içerisinde depar atabiliyorsun düz koşu güç yapar kondisyon kuvvetlendirmek istiyorsan 100 metre çıkışlar yap
4 km bence iyi kosuyorsun hemde baya iyi4 km koşu yeterlimidir
Ayrıca 4 km koşu ile kondisyon kazanamazsın ani çıkışlara çalışmalısın.Fitify diye bir program var google play store da indir ordaki ısınma hareketlerini yap ben de aynı sorunu yaşıyordum o anki heyecanına göre değişiklik gösterir.Yazdığım uygulama ise işine yarayacaktır.
Eyvallah kanka ben stankoşu yaptıkça yorulma şu şekilde gider koşuna birkaç kardiyo alıştırması ekle evde yapılabilecek bu şekilde nefesin daha düzene girer vücüdün sağlamlaşır bunu 1 yıl devam ettirdikten sonra halı sahada seni tutucak adam kalmaz iyi günnler reis
HayırKoşu yaptıkça ciğerlerin yavaş yavaş alışması gerek sigara falan kullanıyor musun
Kullanmıyosan iyi kanka nefes egzersizleri yaparak bu konuda kendini daha da geliştirebilirsin ben de aynı sorunu yaşıyorum fakat malesef sigaradan dolayı olduğunu düşünüyorumEyvallah kanka ben stan
Hayır