Futbolda Yorulma Sorunu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
günlük 4 km stabil koşman ile saha içerisindeki koşman bir değil saha içerisinde depar atabiliyorsun düz koşu güç yapar kondisyon kuvvetlendirmek istiyorsan 100 metre çıkışlar yap

Üye
5 HİZMET YILI
Ben de acı çekiyorum, belki sendentarismo olmalı, uyandığınızda egzersiz yapmaya çalıştınız, belki biraz düzelir

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
İçindeki Heyecandan Olabilir Bendede Oluyordu

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Alanından çıkma gerekmedikçe, koşarken ağzından nefes al burnundan ver .Sağlık açısından yanlış fakat koşarken nefes kontrolü sağlar.

tabi herşeyden önce kondisyon da çalış.

SON MESAJ KASICI KATİLİ
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Fitify diye bir program var google play store da indir ordaki ısınma hareketlerini yap ben de aynı sorunu yaşıyordum o anki heyecanına göre değişiklik gösterir.Yazdığım uygulama ise işine yarayacaktır.
Post automatically merged:

Fitify diye bir program var google play store da indir ordaki ısınma hareketlerini yap ben de aynı sorunu yaşıyordum o anki heyecanına göre değişiklik gösterir.Yazdığım uygulama ise işine yarayacaktır.
Ayrıca 4 km koşu ile kondisyon kazanamazsın ani çıkışlara çalışmalısın.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Fazla eğzersiz yapmamaya bağlı yorulma egzersizleri düzenli yaparsan bu gibi durumla karşılaşmazsın.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yok aga bendede oluyo küçükken at gibiydim en hızlı bendim kimse hızıma yetişemezdi şimdi 2 koşuyorum benimde nefes daralması ve agızda afederisniz köpek gibi salya akmaya başlıyor korkuyorum ölcem diye

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aga vitanmin eksikliği olabilir banada olmuştu hem yüzme hem futbol ikisini birlikte götürüyordum nefes dalığı başladı vitamin al iç geçer inşallah

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
maça ısınmadan başlıyor olabilirmisin?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
buna bir çok etken var kardeşim taki halı saha sentetik çimin derinliği bile etki eder tahminimce senin olay piskolojik bi durum maca baslar baslamaz yorulmanın sebebin başka bir acıklaması yok bence ortasında desen neyse.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Running 4 km is enough if running more than that can be bad, but for me running 4 km is more than enough.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Koşu yaptıkça ciğerlerin yavaş yavaş alışması gerek sigara falan kullanıyor musun

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
koşu yaptıkça yorulma şu şekilde gider koşuna birkaç kardiyo alıştırması ekle evde yapılabilecek bu şekilde nefesin daha düzene girer vücüdün sağlamlaşır bunu 1 yıl devam ettirdikten sonra halı sahada seni tutucak adam kalmaz iyi günnler reis
Eyvallah kanka ben stan
Koşu yaptıkça ciğerlerin yavaş yavaş alışması gerek sigara falan kullanıyor musun
Hayır

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
futbol maçına başlamadan önce ısınma hareketlerini yap ve fazla koşma yorulmassın

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostum sağlam cardio yapacaksın ben de boksörüm antrenman bittikten sonra kulüpten eve kadar aralıksız koşuyorum mesafe 7 km ve kesilmiyorum 4 km az bence ve sadece koşmakla olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bilinç altı ve heyecan , bu başlığı açtığına göre kafanda maç başladığı zaman yorulucağını kurmuşsun . Biraz daha relax olabilirsen düzelir . Başarılarının devamını dilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...