Geri yükleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhabalar ben ayarlardan bilgisayarı sıfırladım dosyaları kurtaramadım 3 tane program kullandım olmadı sistem geri yükleme noktası oluşturmuştum oda silindi geri yüklemenin yolu varmı?

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
çok önemli dosyalarsa bir bilgisayarcıya uğrayın hard diski söküp bilgisayara bağlayıp bazı verileri geri getiriyorlar ama önemli değilse uğraşmayın maliyetli olabilir

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Dostum 1 seferinde recuva sayesinde silinen tezlerimi kurtardim denemeni öneririm denemediysen eger

DeadRabbit
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
hiç geri yüklemen yoksa olmuyor diye biliyorum birde silinen dosyaları,belgeleri geri getiren programlar var fakat onda işe yarar mı bilmiyorum bir bak istersen.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
EaseUS'diye bir program kullanmıştım deneyebilirsin.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
7 data recovery diye bir program var full versiyonunu indir

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kral iCare Data Recovery Software programı var tavsiye edebilirim benimde dosyalarım silinmişti ben bununla kurtardım bi araştır.

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
win10 kullanıyorsan sistem geri yükleme noktası oluşturmasan bile bilgisayarına en son güncelleme yaptığın güne dönebiliyorsun

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
win10 kullanıyorsan sistem geri yükleme noktası oluşturmasan bile bilgisayarına en son güncelleme yaptığın güne dönebiliyorsun
win 10 kullanıyorum ayarlardan sıfırladım geri yükleme noktaları gitti ol.windows var içi bomboş
1590444916869.png

Post automatically merged:

EaseUS'diye bir program kullanmıştım deneyebilirsin.
olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhabalar ben ayarlardan bilgisayarı sıfırladım dosyaları kurtaramadım 3 tane program kullandım olmadı sistem geri yükleme noktası oluşturmuştum oda silindi geri yüklemenin yolu varmı?
HDD nin üzerinde format sonrasında yeni bilgi yazımı olduğu için tüm verilernizi geri getirmek çok zor ve şans işiş. Ancak büyük bir bölümü Recovery programlarıyla alabilrisniz. Önereceğim ve gerektiğinde kullandığım program
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
full versiyonunu netten bulabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...