Uzman Üye
Merhabalar ben ayarlardan bilgisayarı sıfırladım dosyaları kurtaramadım 3 tane program kullandım olmadı sistem geri yükleme noktası oluşturmuştum oda silindi geri yüklemenin yolu varmı?
win 10 kullanıyorum ayarlardan sıfırladım geri yükleme noktaları gitti ol.windows var içi bomboşwin10 kullanıyorsan sistem geri yükleme noktası oluşturmasan bile bilgisayarına en son güncelleme yaptığın güne dönebiliyorsun
olmadıEaseUS'diye bir program kullanmıştım deneyebilirsin.
OlmadıEaseUS bunu dene
yok diye biliyorum ama emin deilimMerhabalar ben ayarlardan bilgisayarı sıfırladım dosyaları kurtaramadım 3 tane program kullandım olmadı sistem geri yükleme noktası oluşturmuştum oda silindi geri yüklemenin yolu varmı?
İnşallah vardıryok diye biliyorum ama emin deilim
olmadıEaseUS bunu dene
Dostum eğer fotoğraflar falansa hitman photo recovery kullanmanı öneriririmMerhabalar ben ayarlardan bilgisayarı sıfırladım dosyaları kurtaramadım 3 tane program kullandım olmadı sistem geri yükleme noktası oluşturmuştum oda silindi geri yüklemenin yolu varmı?
tek çare formatMerhabalar ben ayarlardan bilgisayarı sıfırladım dosyaları kurtaramadım 3 tane program kullandım olmadı sistem geri yükleme noktası oluşturmuştum oda silindi geri yüklemenin yolu varmı?
txt dosyasıDostum eğer fotoğraflar falansa hitman photo recovery kullanmanı öneriririm
HDD nin üzerinde format sonrasında yeni bilgi yazımı olduğu için tüm verilernizi geri getirmek çok zor ve şans işiş. Ancak büyük bir bölümü Recovery programlarıyla alabilrisniz. Önereceğim ve gerektiğinde kullandığım programMerhabalar ben ayarlardan bilgisayarı sıfırladım dosyaları kurtaramadım 3 tane program kullandım olmadı sistem geri yükleme noktası oluşturmuştum oda silindi geri yüklemenin yolu varmı?