Arkadaşlar, tüm maillerime girmeye çalışıyorlar. Bilgisayarımı formatladım ama hâlâ devam ediyor. Ne yapmalıyım? Nasıl temizleyebilirim? Nasıl önlemler alabilirim?
Arkadaşlar, tüm maillerime girmeye çalışıyorlar. Bilgisayarımı formatladım ama hâlâ devam ediyor. Ne yapmalıyım? Nasıl temizleyebilirim? Nasıl önlemler alabilirim?
Muhtemelen trojen yedim ama format attım pcye hala devam edıyor benım adıma farklı paylaşımlar ve hesap alım satımı yapılıyor ve ben suçlu duruma düşüyorum arkadaşlar iki adımlı kımlık dogrulaması da yaptım fakat erişiyorlar
Arkadaşlar sorunumu anlatamadım herhalde : Bilgisayarıma Program İndirecektım Fakat Yanlıslıkla Muhtemelen Trojen Gibi Birşey İndirdim İndirdikten 2 saat sonra bir site üzerinden üyeliğimi çalıp adıma satış yapmışlardı şimdi ise tüm hesaplarıma girmeye çalısıyorlar ben bu olayı anlar anlamaz format atıp şifre değiştirdim fakat hala devam ediyor ve hiçbir virüs taramada ortaya birşey çıkmıyor