Gmail hesaplarıma habersiz giriş denemesi yapılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar, tüm maillerime girmeye çalışıyorlar. Bilgisayarımı formatladım ama hâlâ devam ediyor. Ne yapmalıyım? Nasıl temizleyebilirim? Nasıl önlemler alabilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Başka bir cihazdan tüm şifrelerini değiştir ve 2 aşamalı doğrulama ekle sonra tekrar format at

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, tüm maillerime girmeye çalışıyorlar. Bilgisayarımı formatladım ama hâlâ devam ediyor. Ne yapmalıyım? Nasıl temizleyebilirim? Nasıl önlemler alabilirim?
trojen mi yedin noldu bilmiyorum ama çift faktörlü aktif et ondan sonra şifreni değiştir.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Muhtemelen trojen yedim ama format attım pcye hala devam edıyor benım adıma farklı paylaşımlar ve hesap alım satımı yapılıyor ve ben suçlu duruma düşüyorum arkadaşlar iki adımlı kımlık dogrulaması da yaptım fakat erişiyorlar

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam hepsinde farklı şifre kullanın diğer cihazlarda da çıkış yapmayı deneyin sonra tekrar girersiniz.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar sorunumu anlatamadım herhalde : Bilgisayarıma Program İndirecektım Fakat Yanlıslıkla Muhtemelen Trojen Gibi Birşey İndirdim İndirdikten 2 saat sonra bir site üzerinden üyeliğimi çalıp adıma satış yapmışlardı şimdi ise tüm hesaplarıma girmeye çalısıyorlar ben bu olayı anlar anlamaz format atıp şifre değiştirdim fakat hala devam ediyor ve hiçbir virüs taramada ortaya birşey çıkmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...