atmadım hocam link varsa atarmısınRockstar games'in destek hattına mail attın mı
Merhaba Arkadaşlar Ben gta 5 aldım ve Bu hatayı alıyorum Çogu yolu denedim ama bir türlü bu hatayı çözemedim
Beni Direk ben offline mode atıyor online oyniyacanmı diye sormuyor 2 gündür ugraşıyorum lütfen yardım
(http://imgur.com/orIKrEY)
hayır beyaz ekran var sadeceBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburaya girebiliyor musun
rsthosts ile hosts dosyanı sıfırlahayır beyaz ekran var sadece
Valla saol hocam oldu teşşekürlerAynı sorun bende de vardı. Şöyle anlatayım; öncelikle Betternet indirin. Kendisi vpn uygulamasıdır. GTA 5'i açmadan önce bettternet ile herhangi bir ülkeye bağlanın. Sizi direkt önline gösterecektir social club. Ondan sonra GTA onlineya girin. Yükleme tamamlandıktan sora vpn kapatın. Bu işlemi bir kaç gün her oyuna girdiğiniz zaman tekrarlarsanız daha sonra vpn ile işiniz olmaz, direkt olarak da giriş yapabilirsiniz.
hocam çok sağol bilgilendirme için bir gün bende yaşarsam aynı sorunu aynı çözüm yönetimini uygulayacağımAynı sorun bende de vardı. Şöyle anlatayım; öncelikle Betternet indirin. Kendisi vpn uygulamasıdır. GTA 5'i açmadan önce bettternet ile herhangi bir ülkeye bağlanın. Sizi direkt önline gösterecektir social club. Ondan sonra GTA onlineya girin. Yükleme tamamlandıktan sora vpn kapatın. Bu işlemi bir kaç gün her oyuna girdiğiniz zaman tekrarlarsanız daha sonra vpn ile işiniz olmaz, direkt olarak da giriş yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?