GTA 5 Sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hepinize selam GTA 5'te yüksek ayarlarda (bu ekran görüntüsüne tamamen yüksek değil) GPU sıcaklığı 70-75 arası oluyor MSI AFTERBURNER programından GPU fan hızını 60'a çekince 70'de sabit kalıyor sizce bu durum normal mi? Termal macun vs herşey yeni LoL'de mesela yüksek ayarlarda 300 fps alıyorum GPU sıcaklığı 45-50 arası sabit bu oyunda bu sıcaklık değerleri normal mi ? değil mi kafama takıldı.

Bide şunu fark ettim eğer oyunu maksimum performans için oynarsam GPU sıcaklığı artıyor ama performansı düşürürsem sıcaklık 65-69 arasından seyrediyor.
ve oyun içi ayarları düşürsemde yükseltsemde gpu sıcaklığı 65-70 arasında hep.

Oyun için görüntü:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

MSI AFTERBURNER:
A2dsız.png

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Gayet normal değerler. Yaz aylarının geldiğini göz önünde bulundurmalısın. Çoğu ekran kartı zaten buna hazır bir donanıma sahip bir sıkıntı çıkartmayacaktır.

Üye
9 HİZMET YILI
Bende Gt 730 Var Fan hızını otomatik bıraktım gta 5 80-85 derece hiç birşey olmadı maşallah sağlam hala Gayet Normal

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Değerler gta 5 gibi bir oyun için normal bence ekran kartı sıcaklıgı 80 i geçmesin
Yeter
Birde msi afterburner programındaki mhz ayarlarını fazla oynama sistem ayarları olduğu için mavi ekran yersin yada donanım arıza yaptırabilirsin dikkat et dostum

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
şimdi kasan ne içinde ki hava durumu ne onu bilmememize rağmen havanın sıcaklığı da baz alınırsa gayet normal değerler.
lol dediğin oyun yüksek ekran kartı kullanımı isteyen bir oyun olmadığı için onun değerleri hep az olucaktır.
boş yere kafana takıp kurma için rahat olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...