GTA 6 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
bence gta 6 çok iyi gelicek sızdırılan görüntüler muhteşemdi bir sürü video paylaşıldı gümbür gümbür gelicek

Dibe vurmadan özgür olamazsın
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gta 6 sızdırılan görüntülerde kötü gözüküyor ama daha oyunun yapım aşamasında olduğunu düşünürsek o görüntüler çoğu oyunun bitmiş halinden daha iyi.
Benim gta6 dan beklentilerim yüksek aga rockstarında mükemmel bir iş ortaya koyacağından eminim

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Olmaz yapimcisi Rockstar Games

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
gta6 bence cok guzel olmalı o kadar sene beklemeye değmeli

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Oyun hacklenme olayıyla gündemi meşgul etti baya. Görüntüleri yayan hackerı ise yakalamışlar. hackerımız 17 yaşında, londra'da yaşayan bir çocuk. dünyanın en büyük oyun firmalarından birisini kepaze edip üstüne bir de fidye isteyecek kadar ileri gidebilmiş bir ''çocuk''. ismi, cismi hakkında henüz bir açıklanma yapılmayan hacker, londra polisinin fbi ile ortaklaşa yürüttüğü bir soruşturma sonucunda yakalanıp, tutuklanmış. bakalım akıbeti ne olacak.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
olmaz knk yani olmaması lazım yıllardır milyonlarca insan bekliyor kötü olursa piyasa değerleri mahvolur

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kötü olmaz hatta daha güzel olacak harita güncellemede de iyice büyüyecek

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sadece RDR2'nin motor kalitesini GTA'ya getirseler bile muazzam iş olur, değil ki onun gelişmiş versiyonunu göreceğiz. Her açıdan daha iyi bir GTA geliyor, biraz arcade kafadan çıkıp GTA 4 de ki gibi daha gerçekçi bir animasyon kalitesi ile karşılaşacağımız için GTA 5'e alışkın insanlar biraz burun kıvırabilir. Ama Rockstar'dan bahsediyoruz kötü iş gelme olasılığı yok. Adamlar harbiden Rockstar. Tek endişem harita DLC olarak gelip durmadan para kasacakları bir DLC mantığına düşmeleri olur. Online tarafına ağırlık verirler yine ama GTA 5 de sonradan yapmışlardı Online'a özel işleri o da ilgi gelinceydi. Şimdi o ilgiyi biliyorlar umarım kısa ya da kabak tadı verecek işler yapmazlar hikaye tarafından. Onun dışında dediğim gibi taş gibi bir oyun bizi bekliyor. Umarım bu ekonomi ile yarım maaş bayılacağımız bir fiyat olmaz...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
No, i guess not because i have seen it and I think the visual is good.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
gta nın hangi serisi kötü olmuş baba bırakın su işleri

╰(‵□′)╯
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
R* her zaman oyunlarında üzerine minimum 2 kat 3 kat koyarak piyasaya çıkarıyor. Gta 5'e göre çok çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Sızdırılan görüntülerden bile çok fazla etkileşim ve çeşitlilik olduğu anlaşılıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Rockstarın berbat bir oyun yapacağını sanmıyorum. Sızdırılan görüntülere aldanmamak gerek. Oyun çıkınca hepimiz göreceğiz ne olduğunu.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka ben kötü olcağını düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
gta 5 den farklı olacağını sanmam

Üye
3 HİZMET YILI
Bence oyun harika birşey olacak sadece çok pahalı olacak ama yinede alırım çünkü GTA 5 bir yerden sonra sıkılır hale gelecek Kimse hatta GTA 5 bile oynamaz o derece de

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Enis Kirazoğlu'nun yeni paylaştığı videoyu izledim ve GTA 6'da bütün GTA serilerinde olan iğneleyici mizah bakış açısı olmayacağını öğrendim. Nedense içimde GTA 6 çok da iyi olmayacak gibi bir his var. Sizin de fikirlerinizi alalım.
aga bence güzel olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...