GTA 6 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
2024 sonu olarak duyurup 2025'e erteleyecekleri oyun. işlerin darboğaza girdiği rockstar'ın bir kaç ay önceki daraltma politikalarından belli. bu yüzden duyuruyu yaptıklarında olabilecek en erken tarihi açıklayıp sonra el mahkum erteleyeceklerdir eminim :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
rockstar yine yapar yapçağını zaten eskisi gibide oyun çıkartmıyolar buna özen gösterir cyberpunk gibi balon çıkmaz

Üye
3 HİZMET YILI
Enis Kirazoğlu'nun yeni paylaştığı videoyu izledim ve GTA 6'da bütün GTA serilerinde olan iğneleyici mizah bakış açısı olmayacağını öğrendim. Nedense içimde GTA 6 çok da iyi olmayacak gibi bir his var. Sizin de fikirlerinizi alalım.
Senelerdir hep aynı şeyler olduğu için bende senin gibi düşünüyorum ve bildiğim kadarıyla çok ağır bir oyun olucak oynayabilir miyiz bilmiyorum :D

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Yıllardır uğraşılan bir oyun için kötü sonuç çıkmaz diye düşünüyorum koskoca rockstar games yani
Araçlar için lisans yapmazlar yine ama oyun çıkar çıkmaz 1 haftada modları çıkmaya başlar gta5 gibi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Enis Kirazoğlu'nun yeni paylaştığı videoyu izledim ve GTA 6'da bütün GTA serilerinde olan iğneleyici mizah bakış açısı olmayacağını öğrendim. Nedense içimde GTA 6 çok da iyi olmayacak gibi bir his var. Sizin de fikirlerinizi alalım.
gta 5 gibi piyasayi domine edecek gibi duruyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence tüm gtaların birleşimi olucak ama karışıkta olabilir fragman yayınlamadan bişi dememiz doğru değil bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
gördüm bilgilere dayanarak efsane birşey olucak gta san andreas gta vice city haritasını birleştrilcekmiş

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
oyun sızdırılan videolara göre çok yalın geldi gözüme tabii daha optimizasyon rtx eklentileri vs vs bunlar geldikten sonra manyak bir şey olacağını düşünüyorum rockstar games üzerine tanımam

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hepimizin beklentisi çok yüksek ve bence hepimizin beklentisinin altında olacak ya

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bence gta6 gta serisinin büyük fiyaskosu olacak ,beklentileri karşılayamıyacak , ikayside okadar iyi olmaz muhtemelen gta5 ve rdr2 yi geçeceğini pek düşümüyorum

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Ben GTA 6'nın aşırı efsane bir oyun olacağını düşünüyorum, eğer ki bir de mapte büyük ormanlar ve büyük dağ yolları olursa tadından yenmez hatta belki de map story mode'da görevleri yaptıkça oyun içinde geçen zaman ile birlikte etkileşim içinde olursa örnek olarak bir inşaat ilk başlarda %10'dayken hikayenin sonlarına doğru tamamlanmış olursa çok güzel olur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Grafikleri güzel bir oyun olacak gibi Hikayeyi nasıl değiştirirler göreceğiz

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
şahsen 2025'in sonuna doğru getirirler diye düşündüğüm oyun

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
gt5 görülen talepden dolayı gt6 daha iyi olucaktır onlinesi daha fazla etkinlikli olucaktır tahminimce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...