2024 sonu olarak duyurup 2025'e erteleyecekleri oyun. işlerin darboğaza girdiği rockstar'ın bir kaç ay önceki daraltma politikalarından belli. bu yüzden duyuruyu yaptıklarında olabilecek en erken tarihi açıklayıp sonra el mahkum erteleyeceklerdir eminim
Enis Kirazoğlu'nun yeni paylaştığı videoyu izledim ve GTA 6'da bütün GTA serilerinde olan iğneleyici mizah bakış açısı olmayacağını öğrendim. Nedense içimde GTA 6 çok da iyi olmayacak gibi bir his var. Sizin de fikirlerinizi alalım.
Yıllardır uğraşılan bir oyun için kötü sonuç çıkmaz diye düşünüyorum koskoca rockstar games yani
Araçlar için lisans yapmazlar yine ama oyun çıkar çıkmaz 1 haftada modları çıkmaya başlar gta5 gibi
Enis Kirazoğlu'nun yeni paylaştığı videoyu izledim ve GTA 6'da bütün GTA serilerinde olan iğneleyici mizah bakış açısı olmayacağını öğrendim. Nedense içimde GTA 6 çok da iyi olmayacak gibi bir his var. Sizin de fikirlerinizi alalım.
oyun sızdırılan videolara göre çok yalın geldi gözüme tabii daha optimizasyon rtx eklentileri vs vs bunlar geldikten sonra manyak bir şey olacağını düşünüyorum rockstar games üzerine tanımam
bence gta6 gta serisinin büyük fiyaskosu olacak ,beklentileri karşılayamıyacak , ikayside okadar iyi olmaz muhtemelen gta5 ve rdr2 yi geçeceğini pek düşümüyorum
Ben GTA 6'nın aşırı efsane bir oyun olacağını düşünüyorum, eğer ki bir de mapte büyük ormanlar ve büyük dağ yolları olursa tadından yenmez hatta belki de map story mode'da görevleri yaptıkça oyun içinde geçen zaman ile birlikte etkileşim içinde olursa örnek olarak bir inşaat ilk başlarda %10'dayken hikayenin sonlarına doğru tamamlanmış olursa çok güzel olur.