Çalışmıyor [GUNCELLENDI] 03.06.2018 CoreCheat CS:GO ( TriggerBot & WallHack & AntiFlash)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
birader ben anlamıyorum biz korkuyoruz vac yiyeceğiz diye adamlar aimi fulleyip bizi felç ediyor

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
birader ben anlamıyorum biz korkuyoruz vac yiyeceğiz diye adamlar aimi fulleyip bizi felç ediyor
Hesapları umurlarında değil demek ki. Zenginlik böyle bir şey. Her fullenen hilenin sonu vac a gidiyor. Tecrübe ile sabittir!

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
beyler belli etmeyin ben ban yedim belli etmezseniz sıkıntı yok vac tespit edemiyo

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
beyler belli etmeyin ben ban yedim belli etmezseniz sıkıntı yok vac tespit edemiyo
Dediğim gibi. Benim tarafımda yapabileceğim bir şey yok. Geri kalan şeyler sizin tarafınıza kalmış. İyi Hileler. Yorum için sağ ol

Üye
8 HİZMET YILI
abicim bakın şu hileleri açıyorsunuzda rekabetçide açmayın bir kere emek hırsızlığı açıyorsanız şu mereti toplulukta veya basit eğlencede açın

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
yeni VACNET sistemiyle ban yedım gg
Önceden başka hile kullandıysan veya vaclı hesabına o bilgisayrdan girmişsen normaldir. Bende hala öyle bir sorun yok 2 hesabım vaclı hala bu hileli hesabım yemedi. Aktif olarak kullanıyorum hileyi...

Üye
9 HİZMET YILI
Önceden başka hile kullandıysan veya vaclı hesabına o bilgisayrdan girmişsen normaldir. Bende hala öyle bir sorun yok 2 hesabım vaclı hala bu hileli hesabım yemedi. Aktif olarak kullanıyorum hileyi...
format attığım yeni aldığım hesapla VACNET yedim sadece bu hileyi yaptım 25 saat sonra ban yedim

Üye
9 HİZMET YILI
bende 2 gündür kullanıyorum dün 3 maç yedim 1 sefer reportladı bi rus beni hala sorun yok

Üye
9 HİZMET YILI
onca kişi yemiyor sen yedim diyorsun adam diretmiyor söylediğin pek inandırıcı gelmiyor kardeş at linkini veya ss ni hak versin adam

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Tamam bu kadar, geçmiş olsun saymaya başladım artık 1 kişi var. 10 kişiyi aşarsa direk güncellemekle uğraşmayıp hileyi piyasadan çekeceğim...

Üye
8 HİZMET YILI
HİLE ÇALIŞMIYOR ZATEN SES GELIYOR AMA HERHANGI BIRSEY OLDUGU YOK DEVAM EDIYOR AYNI SEKILDE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...