Üye
birader ben anlamıyorum biz korkuyoruz vac yiyeceğiz diye adamlar aimi fulleyip bizi felç ediyor
Hesapları umurlarında değil demek ki. Zenginlik böyle bir şey. Her fullenen hilenin sonu vac a gidiyor. Tecrübe ile sabittir!birader ben anlamıyorum biz korkuyoruz vac yiyeceğiz diye adamlar aimi fulleyip bizi felç ediyor
Dediğim gibi. Benim tarafımda yapabileceğim bir şey yok. Geri kalan şeyler sizin tarafınıza kalmış. İyi Hileler. Yorum için sağ olbeyler belli etmeyin ben ban yedim belli etmezseniz sıkıntı yok vac tespit edemiyo
Daha değilFlash kör olmamayı kapatabiliyomuyuz hocam
Önceden başka hile kullandıysan veya vaclı hesabına o bilgisayrdan girmişsen normaldir. Bende hala öyle bir sorun yok 2 hesabım vaclı hala bu hileli hesabım yemedi. Aktif olarak kullanıyorum hileyi...yeni VACNET sistemiyle ban yedım gg
format attığım yeni aldığım hesapla VACNET yedim sadece bu hileyi yaptım 25 saat sonra ban yedimÖnceden başka hile kullandıysan veya vaclı hesabına o bilgisayrdan girmişsen normaldir. Bende hala öyle bir sorun yok 2 hesabım vaclı hala bu hileli hesabım yemedi. Aktif olarak kullanıyorum hileyi...
Tanıdığım, kullandığını bildiğim kimse ve ben de yemedim.format attığım yeni aldığım hesapla VACNET yedim sadece bu hileyi yaptım 25 saat sonra ban yedim
Ödül mü cereyim ne istiyorsun? Tamam anladık.KARDEŞİM NEYİ DİRETİYORSUN YEDİM İŞTE HALLA HALLA BAK BİLDİĞİN 1 KİŞİ VAR ARTIK
hileyi at sana banaOlamaz çünkü ben mempryhackers takımının bünyesinde değilim...
onca kişi yemiyor sen yedim diyorsun adam diretmiyor söylediğin pek inandırıcı gelmiyor kardeş at linkini veya ss ni hak versin adam
HİLE ÇALIŞMIYOR ZATEN SES GELIYOR AMA HERHANGI BIRSEY OLDUGU YOK DEVAM EDIYOR AYNI SEKILDEÖnceden başka hile kullandıysan veya vaclı hesabına o bilgisayrdan girmişsen normaldir. Bende hala öyle bir sorun yok 2 hesabım vaclı hala bu hileli hesabım yemedi. Aktif olarak kullanıyorum hileyi...