Üye
sana lafım yok helal olsun hakkımda olacağı varmış diyelim 700 saat gg oldu ona üzülüyorum 25 tl falan cart curt
ow yemişsin vac değil.kardeşim ban yedim![]()
Kardeşim sen gitmişsindir adama 360 atmışsındır duvardan sonra vac yedim kaldır kb bune abi ben 3 haftadır kullanıyorum supreme oldum vac yokkardeşim ban yedim![]()
Antivirüs varsa kapHocam oyundayken birden hilenin etkisi gitti ve oyundan çıktığımda hilenin olduğu .exe dosyada yoktu ?
ya şey yapmıştım rardan masaüstüne dosya olarak atmıştım orda ki .exe gitti antivirüs kapalı zatenAntivirüs varsa kap
Windows defender'ı da kapa. Atdından tekrar rardan çıkartya şey yapmıştım rardan masaüstüne dosya olarak atmıştım orda ki .exe gitti antivirüs kapalı zaten
Evetrekabette çalısırmı
Flash a atma olayı klasiktir zaten. Evet kullanabilirsin. Sil yükle yapmak konusunda bilemedim...şuanlık vac söz konusu değil sanırım bir de yakalanmamak için taktikler varmı örneğin flaş a atmak gibi veya sürekli silip yüklememize gerek var mı
Söylenilen kadarıyla 2 kişi yedi bir tanesi overwatch diğerini ben de anlamadım ama bilmem kaç tane kullanan varVAC Atıyor mu ?