Onaylı Üye
bi hafta 3 diğer hafta 4 gün antreman yapmalısın bence pazartesi antrenman salı off çarşamba antrenman perşembe off cuma antrenman cumartesi off pazar antrenman pazartesi off gibi
eğer yorulmam diyorsan yapabilirsin. Vücuda zararı olmz merak etmemesela ben sabah 6 da antrenmana başlıcam 7 30 da bırakcam ondan sonra öğlen 4 te antrenmana başlıcam 5 30 gibi bırakcam haftada bunu 2 3 kere yapmayı düşünüyorum vücuda zarar verir mi ?
1 gün off day bırakcam diğer günlerde tek antrenman
kanka bence günde 2 defa çok fazla kendini sakaktlaya bilirsinmesela ben sabah 6 da antrenmana başlıcam 7 30 da bırakcam ondan sonra öğlen 4 te antrenmana başlıcam 5 30 gibi bırakcam haftada bunu 2 3 kere yapmayı düşünüyorum vücuda zarar verir mi ?
Kanka o sistem çok ağır geliştiriyor bölge bölge çalışıyorsan özelliklebi hafta 3 diğer hafta 4 gün antreman yapmalısın bence pazartesi antrenman salı off çarşamba antrenman perşembe off cuma antrenman cumartesi off pazar antrenman pazartesi off gibi
bence profesyonel insanlardan yadım al sana yazsınlar kankamesela ben sabah 6 da antrenmana başlıcam 7 30 da bırakcam ondan sonra öğlen 4 te antrenmana başlıcam 5 30 gibi bırakcam haftada bunu 2 3 kere yapmayı düşünüyorum vücuda zarar verir mi ?
Günde 30 dk fazlasıyla yetermesela ben sabah 6 da antrenmana başlıcam 7 30 da bırakcam ondan sonra öğlen 4 te antrenmana başlıcam 5 30 gibi bırakcam haftada bunu 2 3 kere yapmayı düşünüyorum vücuda zarar verir mi ?
Fazla değilmi be kralgünde en az 5-6 yapman lazım reis
kankı aynı bölgey, çalışırsan gelişimin biraz geriyebilir ama aynı kas grubunun farklı bölgelerini çalışırsan birşey olmaz . Şöyle birşey yapabilirsin sabah cardio sadece bisiklet yürüyüş akşama ağırlık antremanımesela ben sabah 6 da antrenmana başlıcam 7 30 da bırakcam ondan sonra öğlen 4 te antrenmana başlıcam 5 30 gibi bırakcam haftada bunu 2 3 kere yapmayı düşünüyorum vücuda zarar verir mi ?
kral bi ppl antrenmanı sonrası 2. antreanmanı atamıyor olmaz lazım doğalsan (kür giriceksen o ayru )mesela ben sabah 6 da antrenmana başlıcam 7 30 da bırakcam ondan sonra öğlen 4 te antrenmana başlıcam 5 30 gibi bırakcam haftada bunu 2 3 kere yapmayı düşünüyorum vücuda zarar verir mi ?