Cin Padişahı
Süper Üye
60 küsür bandında toyota corolla al kral
renault clio alabilirsin kankaarkadaşlar arabamı satmayı düşünüyorum. 50bin tl falan ediyor. üstüne 20-25 bin tl arası bi bütçe ekleyip yeni bi araba almak istiyorum. sizce ne alabilirim ?
abimin megan2 vardı 25 bin tl ye almıştı şuan o kıçı kırık arabaların bile fiyatı 50bin civarlarında geziyor, bence sen o arabayı satıp kendine bir ev alırsan daha iyi olur kardeşim, ileride çok pişman olucaksın ev almadıgın içinböyle ömür geçmiyor baktım ev alamıyorum en azından arabayı yükseltmek istiyorum.
Aynen motor şuan en iyisi motor şeytan işi dikkat etmesi lazım70k ya araba zor bulursun yan bulursunda beğenilecek gibi olmaz.
eğer uzun yolculuk yapmıyorsan motor almanı öneririm onun dışında reno clio , civic falan bakabilirsin.
ev alabilcek birikimim olsa 1 dakika düşünmemabimin megan2 vardı 25 bin tl ye almıştı şuan o kıçı kırık arabaların bile fiyatı 50bin civarlarında geziyor, bence sen o arabayı satıp kendine bir ev alırsan daha iyi olur kardeşim, ileride çok pişman olucaksın ev almadıgın için
20 küsür yaşında arabalar zaten illa ki sanayiye gidicez ama şuan ki aracım 97 model tipo en azından az da olsa daha iyi bişey almak istiyorum.90 Bin tlye Güzel bir Cruze ala bilirsin 70 75 k ya hiç alma dertli olursun
onlarda hep 95-97 model arası hocam şöyle 2002-2005 arası bişey bulsam60 küsür bandında toyota corolla al kral
çok güzel olsun istemiyorum zaten ya şuan ki aracım 97 model tipo bi tık daha iyisi olsa çok güzel olur.almaya almayada piyasa uçuyor yetişemiyorsun ama o fiyatlarada güzel araba bulamazsın
its hard to find a good car around 70k now almost everything you find in this budget will not be much better than what you have now so i think you can wait for a while before you sell yours
motorum vardı ama bi dönem çok fazla uzun yol yaptığım için satmıştım70 Bin tl ye araba var ama senin beğenicegini pek sanmıyorum motor al bence alıcaksan da hyundai 1.3 lx öneririm
çok fazla istiyorum motor almak fakat hem havalar çok soğudu hemde motoru artçı varken sürmeyi sevmiyorum. ne kadar sevsemde bütün araç sahipleri motorlulara çok dikkat edemiyor :/ nişanlımla seyahat edememboşver arabayı motor al aga hem 50 bine bu devirde arabamı var
Kanka sana yemin ederim sadece 40bin tl peşinatla ev aldım, 240bin tl kredi çektim evi alalı ay oldu şuan satsam evi krediyi faiziyle beraber kapatıcak nerdeyse. 2+1 ev giriş kat yeni bina. Birikim yapman imkasız bu zamanda. Elini taşın altına sok ve hemen ev al üzülmezsinev alabilcek birikimim olsa 1 dakika düşünmem![]()
faiz oranları 0.70'e falan düşse kredi çekmeyi düşünürümde şuan 1.40 falan ya o yüzden beni zorlar gibime geliyorKanka sana yemin ederim sadece 40bin tl peşinatla ev aldım, 240bin tl kredi çektim evi alalı ay oldu şuan satsam evi krediyi faiziyle beraber kapatıcak nerdeyse. 2+1 ev giriş kat yeni bina. Birikim yapman imkasız bu zamanda. Elini taşın altına sok ve hemen ev al üzülmezsin