Hangi araba alınır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
60 küsür bandında toyota corolla al kral

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
70 Bin tl ye araba var ama senin beğenicegini pek sanmıyorum motor al bence alıcaksan da hyundai 1.3 lx öneririm

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yatırım tavsiyesi değildir ama arabanı biraz daha beklet en azından zarar etmezsin. İlla satacam dersende hemen al. Kurdan dolayı yaralanma

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bütçeye göre değişiklik gösterir o 260 bandında hyundai bayon bulabilirsen cok iyi bendede megane4 va ona geçeceğim

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
böyle ömür geçmiyor baktım ev alamıyorum en azından arabayı yükseltmek istiyorum.
abimin megan2 vardı 25 bin tl ye almıştı şuan o kıçı kırık arabaların bile fiyatı 50bin civarlarında geziyor, bence sen o arabayı satıp kendine bir ev alırsan daha iyi olur kardeşim, ileride çok pişman olucaksın ev almadıgın için

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
boşver arabayı motor al aga hem 50 bine bu devirde arabamı var

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
70k ya araba zor bulursun yan bulursunda beğenilecek gibi olmaz.
eğer uzun yolculuk yapmıyorsan motor almanı öneririm onun dışında reno clio , civic falan bakabilirsin.
Aynen motor şuan en iyisi motor şeytan işi dikkat etmesi lazım

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
almaya almayada piyasa uçuyor yetişemiyorsun ama o fiyatlarada güzel araba bulamazsın

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
sattıgını yerıne koyamıyorsun hocam dıkkatlı ol

Web işleri falan filan
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Mazot benzin olmuş 10 lira gerçi bekledikçe hiç alamıcaz :/

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
Biraz eskiden olsa bu paralara tertemiz güzelinden civic alırdın ama artık onun bile ümidini vermek istemiyorum inşallah güzel birşeyler bulursun :(

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
abimin megan2 vardı 25 bin tl ye almıştı şuan o kıçı kırık arabaların bile fiyatı 50bin civarlarında geziyor, bence sen o arabayı satıp kendine bir ev alırsan daha iyi olur kardeşim, ileride çok pişman olucaksın ev almadıgın için
ev alabilcek birikimim olsa 1 dakika düşünmem :)

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Subaru legacy pek bilinmiyor ama donanım konfor açısından falan çok üstün fiyatına göre bir araştır f/p arabası

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
90 Bin tlye Güzel bir Cruze ala bilirsin 70 75 k ya hiç alma dertli olursun
20 küsür yaşında arabalar zaten illa ki sanayiye gidicez ama şuan ki aracım 97 model tipo en azından az da olsa daha iyi bişey almak istiyorum.
Post automatically merged:

60 küsür bandında toyota corolla al kral
onlarda hep 95-97 model arası hocam şöyle 2002-2005 arası bişey bulsam :) şuan çok zor ama bakmaya devam edicem :)

almaya almayada piyasa uçuyor yetişemiyorsun ama o fiyatlarada güzel araba bulamazsın
çok güzel olsun istemiyorum zaten ya şuan ki aracım 97 model tipo bi tık daha iyisi olsa çok güzel olur.

its hard to find a good car around 70k now almost everything you find in this budget will not be much better than what you have now so i think you can wait for a while before you sell yours

Everything is delayed while I wait. :(

70 Bin tl ye araba var ama senin beğenicegini pek sanmıyorum motor al bence alıcaksan da hyundai 1.3 lx öneririm
motorum vardı ama bi dönem çok fazla uzun yol yaptığım için satmıştım :( çok fazla motor almak istiyorum ama şuan için araba yükseltmem daha sağlıklı olur benim için.

boşver arabayı motor al aga hem 50 bine bu devirde arabamı var
çok fazla istiyorum motor almak fakat hem havalar çok soğudu hemde motoru artçı varken sürmeyi sevmiyorum. ne kadar sevsemde bütün araç sahipleri motorlulara çok dikkat edemiyor :/ nişanlımla seyahat edemem :(

Son düzenleme:
Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ev alabilcek birikimim olsa 1 dakika düşünmem :)
Kanka sana yemin ederim sadece 40bin tl peşinatla ev aldım, 240bin tl kredi çektim evi alalı ay oldu şuan satsam evi krediyi faiziyle beraber kapatıcak nerdeyse. 2+1 ev giriş kat yeni bina. Birikim yapman imkasız bu zamanda. Elini taşın altına sok ve hemen ev al üzülmezsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kanka sana yemin ederim sadece 40bin tl peşinatla ev aldım, 240bin tl kredi çektim evi alalı ay oldu şuan satsam evi krediyi faiziyle beraber kapatıcak nerdeyse. 2+1 ev giriş kat yeni bina. Birikim yapman imkasız bu zamanda. Elini taşın altına sok ve hemen ev al üzülmezsin
faiz oranları 0.70'e falan düşse kredi çekmeyi düşünürümde şuan 1.40 falan ya o yüzden beni zorlar gibime geliyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...