- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
umarım bi gün alırsın hocamBMW F10hayalimdeki araba
umarım bi gün alırsın hocamBMW F10hayalimdeki araba
Aldım allaha şükürler olsunumarım bi gün alırsın hocamçünkü bu gidişle öyle bi araba benim anca rüyalarımda kalır
![]()
İnşallah hayallerin gerçek olur bro güzel hayal ama tuttum bunu piyasası ne alemdeBMW F10hayalimdeki araba
Oldu brom anlatım bozukluğu yapmışımİnşallah hayallerin gerçek olur bro güzel hayal ama tuttum bunu piyasası ne alemde
Güzel güzel kaliteli bol kazançlar iyi gezmeler ustaOldu brom anlatım bozukluğu yapmışım500-600 bin olmuş bugün baktımda
gezemiyorumki para yok pul yok iş yok güç yokGüzel güzel kaliteli bol kazançlar iyi gezmeler usta
Hiç gerek yok gibi kral ne bileyim hiç olmamasından hiç olmasından iyidir kenarda durması boşver gelir geçer bu günlerdegezemiyorumki para yok pul yok iş yok güç yokarabayı satıp kriptoya basmak istiyorum ama sonucu ne olur hiç bilmiyorum
![]()
valla çok pis kanıma girdi bu fikir bana engel ol ama mantıklı gibide yakın zamanda yükseliş bekliyolar arabayı bi 5 e 10 a katlasak süper olurHiç gerek yok gibi kral ne bileyim hiç olmamasından hiç olmasından iyidir kenarda durması boşver gelir geçer bu günlerde
nişanlın varsa konu farklı tabi ama motorun verdiği hazzı hiçbişey veremıyoçok fazla istiyorum motor almak fakat hem havalar çok soğudu hemde motoru artçı varken sürmeyi sevmiyorum. ne kadar sevsemde bütün araç sahipleri motorlulara çok dikkat edemiyor :/ nişanlımla seyahat edemem![]()
Kanka faiz yüksek olması bi açıdan iyi, faiz yüksekken ev fiyatları düşük oluyor faiz düşükken ev fiyatları artıyorfaiz oranları 0.70'e falan düşse kredi çekmeyi düşünürümde şuan 1.40 falan ya o yüzden beni zorlar gibime geliyor![]()
Bro türkiye dolar fly türkiye de car doğan tofaş morelimizi bozma :dBugatti The Black Car
fiyatlar düşünce al derim şimdi satıp 2.el araba piyasası uctu cünki elbet bir inişi olacaktırarkadaşlar arabamı satmayı düşünüyorum. 50bin tl falan ediyor. üstüne 20-25 bin tl arası bi bütçe ekleyip yeni bi araba almak istiyorum. sizce ne alabilirim ?
Haberleri izledim kanka dün bir haber kanalında adamlar 0 el otomobilleri depolarına kaldırıyor 2. el piyasası daha cok artıcak ve sorun şu devlet hiç birşey yapmıyor bu galericilerefiyatlar düşünce al derim şimdi satıp 2.el araba piyasası uctu cünki elbet bir inişi olacaktır