Hangi araba alınır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Focus derim susarım hızlanma,yol tutması,o zamanlara göre iyi yakması gibi gibi bir çok özelliği var

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hiç gerek yok gibi kral ne bileyim hiç olmamasından hiç olmasından iyidir kenarda durması boşver gelir geçer bu günlerde
valla çok pis kanıma girdi bu fikir bana engel ol ama mantıklı gibide yakın zamanda yükseliş bekliyolar arabayı bi 5 e 10 a katlasak süper olur

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
90 küsür modellere bakman gerekiyor o fiyat bandına yada hasar kayıtlılıarına. Ama geely diye bir marka var sarı siteden bakabilirsin güzel duruyor o araba bence.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çok fazla istiyorum motor almak fakat hem havalar çok soğudu hemde motoru artçı varken sürmeyi sevmiyorum. ne kadar sevsemde bütün araç sahipleri motorlulara çok dikkat edemiyor :/ nişanlımla seyahat edemem :(
nişanlın varsa konu farklı tabi ama motorun verdiği hazzı hiçbişey veremıyo

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
faiz oranları 0.70'e falan düşse kredi çekmeyi düşünürümde şuan 1.40 falan ya o yüzden beni zorlar gibime geliyor :(
Kanka faiz yüksek olması bi açıdan iyi, faiz yüksekken ev fiyatları düşük oluyor faiz düşükken ev fiyatları artıyor :D Yüksek faizle alıp faizlerin düşmesini bekleyeceksin ozaman daha karlı oluyor :D çok arastırdım ev almadan önce :D
Post automatically merged:

Bugatti The Black Car
Bro türkiye dolar fly türkiye de car doğan tofaş morelimizi bozma :d

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
arkadaşlar arabamı satmayı düşünüyorum. 50bin tl falan ediyor. üstüne 20-25 bin tl arası bi bütçe ekleyip yeni bi araba almak istiyorum. sizce ne alabilirim ?
fiyatlar düşünce al derim şimdi satıp 2.el araba piyasası uctu cünki elbet bir inişi olacaktır

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ahahha hocam 75bine temiz tofaş alırsın h.o artık bu ülkede 5 yıl çalışılmadan araba alınmaz

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
fiyatlar düşünce al derim şimdi satıp 2.el araba piyasası uctu cünki elbet bir inişi olacaktır
Haberleri izledim kanka dün bir haber kanalında adamlar 0 el otomobilleri depolarına kaldırıyor 2. el piyasası daha cok artıcak ve sorun şu devlet hiç birşey yapmıyor bu galericilere

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Herhangi bir bmw arabayı tercih ederim, kullanılmış, yeni veya eski fark etmez, yine de bir bmw

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bence arabaya vericeğin parayı gidip 600 rr almak daha mantıklı veya kawasaki z800 900

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
160 gibi bişeye çıkarsan peugeot rcz güzel hemde spor

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Şu an ki piyasada arabanı satarsan kendi arabanı bile üstüne para koyup almak zorunda kalabilirsin. Tavsiye etmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...