My Soldiers Rage My Soldiers Scream
Uzman Üye
türktelekom temizdir
Anladım. Bu arada hocam eğer superonline geçicekseniz şöyle söyleyeyim benim laptopum kötüydü onda çok kötüydü internet sonra superonline'ı aradım ve eve eleman gönderdiler modemde 5G'yi açtı sanırım sonra ona bağlandık ve internetimde bir uçma oldu eski laptopum da 0.80 downloadlardan 21'e kadar yükseldi. Sonra PC'yi aldım ve PC de internet düşüşlerdeydi ve çıkmayı düşünüyordum tahhüt'ü bitmişti gittim iptal talebinde bulunmaya ve bana çok güzel bir indirim yaptılar ayrıca 3 aylık internete 100 mbps vereceklerini söylediler bende tamam dedim 3 ay boyunca internetim 60 download mbps'larda gezdi sonra aradım yine bir eleman gönderdiler ve güncelleme yaptılar şuan 90 mbps alıyorum ve 3 aylık avantajlarından tam 6 ay falan geçti. Aradığımda ise 35 mbpslik pakette 90 mbps alıyorum dedim ve müşteri temsilcisi bana modeminiz bozuk olduğu için fazladan internet veriliyor dedi sanırım onlara şikayetvar da çok fazla konu açmıştım bu tür şeyleri sizin sağlayıcnız da da öneririm bir arkadaşım daha bu tür bir olay yaşadı ve şantaj denmeyecek kadar bir kaç kelime ile 35 mbps almam gerekirken 90 mbps alıyorum size de öneririm.Superonline'ı hep merak ettim fakat internetten altyapı değerlerine ulaşamıyorum o yüzdende düşünmedim fakat turkcell sonuçta.
Post automatically merged:
Eğer altyapı talebinde bulunursan ve kurulum yapılırsa 1000mbps'e kadar alabilirsin kendi altyapıları içersinde ve paket fiyatı değişmiyor 100tl
benim maalesef altyapı zaten max 60 70 arası takılıyor reis ya ondan zaten farklı bir yeri denemedimAnladım. Bu arada hocam eğer superonline geçicekseniz şöyle söyleyeyim benim laptopum kötüydü onda çok kötüydü internet sonra superonline'ı aradım ve eve eleman gönderdiler modemde 5G'yi açtı sanırım sonra ona bağlandık ve internetimde bir uçma oldu eski laptopum da 0.80 downloadlardan 21'e kadar yükseldi. Sonra PC'yi aldım ve PC de internet düşüşlerdeydi ve çıkmayı düşünüyordum tahhüt'ü bitmişti gittim iptal talebinde bulunmaya ve bana çok güzel bir indirim yaptılar ayrıca 3 aylık internete 100 mbps vereceklerini söylediler bende tamam dedim 3 ay boyunca internetim 60 download mbps'larda gezdi sonra aradım yine bir eleman gönderdiler ve güncelleme yaptılar şuan 90 mbps alıyorum ve 3 aylık avantajlarından tam 6 ay falan geçti. Aradığımda ise 35 mbpslik pakette 90 mbps alıyorum dedim ve müşteri temsilcisi bana modeminiz bozuk olduğu için fazladan internet veriliyor dedi sanırım onlara şikayetvar da çok fazla konu açmıştım bu tür şeyleri sizin sağlayıcnız da da öneririm bir arkadaşım daha bu tür bir olay yaşadı ve şantaj denmeyecek kadar bir kaç kelime ile 35 mbps almam gerekirken 90 mbps alıyorum size de öneririm.
Vodafone kablosuz diye biliyorum DSL hizmeti var mı?vodafone 120 TL 100 mbps download 20 mbps upload
Hizmet açısından bilmiyorum fakat paket ve içerik fiyatı olarak biraz fazla olduğunu düşünüyorum kablonet'in.kablonet tavsıye ederim
Fiber altyapıda hızın ne?fiber altyapı turk telekom kullanıyorum eski internetime göre gayet iyi geçtikten sonra hayat varmış deidm
100dü sanırım ama biz hepsini kullanmıyoruzFiber altyapıda hızın ne?