Hesap açma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aRda
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
arkadaşlar fake bir kız hesabı açıyorum 2 gün kapanıyor kasıyorum kapanıyor kasıyorum kapanıyor bi çözümü yokmu kapanma nedeni ise yapay takipci fakat yapay takipci basmıyorum çözümünü bilen varsa ayağından öpücem

GOAT
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Fazla takip etmekten ve edilmekten oluyordur o yeni hesap olduğu için. Onların belirli bir sınırları oluyor

FeZzz
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
1 günde 1k takipçi yapmaya çalışma 250 -300 kişiyle yetin biraz mola ver mesela gt yapmayınları çıkart takipten öyle öyle temeli sağlam at 1 ayda 3.5k hesap yaptım real'ı bile o kadar yoktu :D kız hesabı benden istedi ewrwerqwerqewrq

Facebook bu tür konular için çok rahat bi ortam face'de oluşturduğun kitleyi toplayıp instagrama takip ettirebilirsin mesela benim fake hesabım var hala daha helin ak diye bi ara bu pkk'yı sosyal medya üzerinden destekleyen şerefsizlerle orada dalga geçiyoduk :D

aRda
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
1 günde 1k takipçi yapmaya çalışma 250 -300 kişiyle yetin biraz mola ver mesela gt yapmayınları çıkart takipten öyle öyle temeli sağlam at 1 ayda 3.5k hesap yaptım real'ı bile o kadar yoktu :D kız hesabı benden istedi ewrwerqwerqewrq

Facebook bu tür konular için çok rahat bi ortam face'de oluşturduğun kitleyi toplayıp instagrama takip ettirebilirsin mesela benim fake hesabım var hala daha helin ak diye bi ara bu pkk'yı sosyal medya üzerinden destekleyen şerefsizlerle orada dalga geçiyoduk :D
hocam fazla takipci yapmaya çalışmyıorum yorumlarda reklam yapyıorum bammmmmm hesap gitti 2 gün ama 200 kişiyi aynanda takip ediyorum acabao ndanmı

FeZzz
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
büyük ihtimal ama yavaş yavaş büyütmeni tavsiye ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...