Hiç yazılım bilmeyen birisi yazılımcı olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar yazılım ile alakam yok.Ama ingilizce ile matematik ile ilgiliyim.Bu işe başlasam ne kadar sürede çözebilirim?

XS
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Yazilim ile ilgi bilgin yok ama elinde saglam seyler var matematik ve ingilizce bu isi daha kolay ogrenebilirsin. Bence bir an once baslamalisin forum da bir cok konu var ve daha dun brn bir arkadas ile gorustum ozel mesajdan bile ilgileniyorlar tavsiye ederim sana yardimci olacak biri cikar kardesim hayirlisi olsun.

Kardesim oncelikle sevdigin bir meslek ile hayatina basla ama bunu da unutma kimseye muhtac kalmayacagin sekil ve mutlu olacagin bir meslek sec en hayirlisi neyse Allah nasip etsin sana ve diger kardeslerimize. benim oyle bir sansim olmadi baskalari birseyler basarinca bende mutlu oluyorum. Eger sen bu iste gelisebilecegini dusunuyorsan hic durma atil bu yola Allah yardimcin olsun.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Yazilim ile ilgi bilgin yok ama elinde saglam seyler var matematik ve ingilizce bu isi daha kolay ogrenebilirsin. Bence bir an once baslamalisin forum da bir cok konu var ve daha dun brn bir arkadas ile gorustum ozel mesajdan bile ilgileniyorlar tavsiye ederim sana yardimci olacak biri cikar kardesim hayirlisi olsun.
Çok sağol abi aydınlattığın için hangi mesleğe atılacağımı düşünüyordum.Eğer sökersem yazılım mühendisliği okuma kararındayım

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
eğer sökersem diye bişey yok. okumak istiyorsan o bölümü zaten sana öğretiyorlar en basitten en zora doğru merak etme

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
''serwanamedi'' nin de dediği gibi matematik ve ingilizcen var daha rahat kavrarsın,ve kesinlikle başlanabilir benim arkadaşım da senin gibi düşünüyordu web tasarım yapmak istiyor şuan başladı HTML kodlama diline ve bu tarz forumlarda insanlar birbirine yardımcı oluyor takıldığın,hata aldığın yerlerde insanlara danışabilirsin kodlama dilleriniyse kullanım amacına göre bi' araştır derim YouTube,Udemy,Gerekli siteler,Forumlardan öğrenebilirsin kolay gelsin bol şans :)

Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öğrenebilirsin bence çok örneği var

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben'de bu soru ile ilgili konu açacaktım, benim ingilizce ile pek aram yok ama matematiği çok seviyorum.

No fookin fighting
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tabiki olursun yazılımcılık doğuştan yetenek değil ki :D

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kimse anadan doğma bilmiyor zaten ama çok düzgün çalışman lazım

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ÇOK çalışarak niye olmasın ki hayallerinizin peşini bırakmayın hayatta hiç birşey imkansız diyildir ben 15yaşımda babamı kaybettim ama hâyla mutluyum bu hayat size ait bir hayat ne yaparsanız kendine dostlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...