Hile açamadan ban yemek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Daha demin önce yaşadığım bir olay :D Sıfırdan bir hesap açtım tam oyun yüklendi açılcak birden ekran dondu istemcide oturumunuz sonlanmıştır yazısı çıktı tamama bastıktan sonra geri girdim hesaba ve ban yediğimi öğrendim saçma olan şey daha hile açmamıştım . Başına böyle bir olay gelen varmı artık hileyi açamadan ban yiyorum herhalde riot geleceği görüyor ?!

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
daha önceden açtıysan belki onu tespit etmiş olabilir veya arkada 3.parti bi yazılım açıksa da olmuş olabilir

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Arkada LOL ün engellediği bir program vb. Açıksa ban yemis olabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bende yemiştim 2 hafta önce hesap 8 leveldi sorgulamadım :D

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Ban yemek için illa hilenin açık olması gerekmiyor, bilgisayarında hileyi bulundurman bile bir ban sebebi.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bilgisayarındaki herhangi bir programı da hile olarak görmüş olabilir oyun bu yüzdende ban yemiş olabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eğer daha önce logları temizlemeden yeni hesap açıp girdiysen yeni hesapların direk ban yemesi daha fazla oluyor
yani demek istedigim logları temizlemeden yeni hesap açtıgın an direk banlanabiliyorsun bu durum fresh hesap olarak satılan hesaplardada geçerli.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
başka bi oyunda hile kullandıysan ve tamamen silmediysen onu tespit etmiştir belki

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Daha demin önce yaşadığım bir olay :D Sıfırdan bir hesap açtım tam oyun yüklendi açılcak birden ekran dondu istemcide oturumunuz sonlanmıştır yazısı çıktı tamama bastıktan sonra geri girdim hesaba ve ban yediğimi öğrendim saçma olan şey daha hile açmamıştım . Başına böyle bir olay gelen varmı artık hileyi açamadan ban yiyorum herhalde riot geleceği görüyor ?!
logları ve bilgisayarını temizlemezsen çok şaşırılacak bir durum değil maalesef. loglar konusunda dikkatli olmalısın.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam oyunun izin vermediği 3. Part Bi yazılım vesaire var ise ban atmış olabilir. Önceden ban yediyseniz ondan dolayıda olabilir

Üye
4 HİZMET YILI
Daha önceden başka bir hesapta script açmış isen donanım banı yemiş olabilirsin. Ticket açarsan cevap veriyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
daha önce açtıysan ve bilgisayarında log kayıtları silinmediyse tamamen ondan dolayıdır.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Arka planda 3cü part birşey bulmuştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...