Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka sanırım bu steamda falan da oluyor, steamdan örnek vereyim. CS:GOda VAC Koruması var, ve bazı hilelerde VAC koruması olmuyor sanırım o indirdiğin hilede o koruma yok veya başkaları yüzünden hile fix yemiştir.
Aynı durum benimde başıma gelmişti, yeni hesap açıp hileyi açtım. Oyuna girdim baktım çoğu bot gözüküyor bende hileyi kapatayım, nasıl olsa bunları yerim dedim. Maç sonuna doğru 15-18 killde almıştım, çoğu acemiymiş zaten. Menüyü göremeden ban geldi. Artık hile mevzusu ciddi hackerların işi oldu. Öyle önüne gelen hile yapıp yediremiyor veya ayda yılda bir sistemi kontrol etmekle olmuyor maalesef. Ücretli hileler aylığı 250tlden başlıyor, millet bu parayı veriyor ki bunları alıyor. Millet bu paraları ücretsiz hilelerden verim alamıyor ki veriyor. Düz mantık...
Hİle vari davranışlar içine girdiysen fazla repeort yemısındır ondan olabılır yada. pcnde baska oyunun koruma sıstemının hıle olarak algılayabılecegı bır program olabılır