50 dostumkac yorum olması gerekiyor
tamam hocam yaz ayıpsınkardeşim onaylanmış hesap olmak için yazıyorum
Post automatically merged:
kardeşim onaylanmış hesap olmak için yazıyorum
ben F6 ya basıyordum önceden Hile gelmiyorduyöntemini buldum arkadaşlar hile açılmıyorsa arena moduna girip f6 layın sonra grafiği düşürün yada yükseltin kesin cözümü bu.
aynen dostum bızde onaylı olmak ıcın yorum attıkBeyler onaylı hesap olmak için yazıyorum
Beyler onaylı hesap olmak için yazıyorum pubg lite hilesin onaylı hesap olunca iniyorda
Beyler onaylı hesap olmak için yazıyorum pubg lite hilesin onaylı hesap olunca iniyorda
ceogumuz öyle yapıyoruz dostumBeyler onaylı hesap olmak için yazıyorum pubg lite hilesin onaylı hesap olunca iniyorda
evet 50 bide 2 gün beklemek gerekiyormus sanırım50 yorum olması gerekiye onaylı üye olmak
yine olmadı garip yazılar geliyor uzun uza ama açılmıyoryöntemini buldum arkadaşlar hile açılmıyorsa arena moduna girip f6 layın sonra grafiği düşürün yada yükseltin kesin cözümü bu.
açıklaman için sağolasın dostumArkadaşlar pubg mobile için üye olmak yeterli, pubg lite için onaylı üye olmak gerekiyor. pubg mobile hilesinde de bir süredir kullanıyorum arada işlevsizleşebiliyor bu durumlarda da F6 basıp hileyi yenilemek yeterli oluyor. Ayrıca hileyi açmadan önce antivirüsleri kapatıp adblockerı sitede çalışmaz şekilde ayarlamanız gerekiyor.