Hızlı lig atlamak için script taktiği ( darius )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Mantıklı gerçekten denemek lazım.Teşekkürler dostum.
Ben genelde sho ile yapıyorum, gerçekten güçlü ve durdurulamaz oluyor.Bunu da tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar lol artık bildiğiniz üzere artık metin2 değil eskiden bir şampiyon kastığı zaman oyunu taşıyabiliyordu fakat şimdi 1/9 ekko geliyor 30/5 şampiyona tek atabiliyor. yani artık script ile oynayayım oyunu taşıyayım diye birşey yok. Scriptin bile ufku oyun taşımaya yetmediği durumlar oluyor. Bu yüzden size deneyimlerim sayesinde birkaç bilgi vermek istiyorum, Script ile sadece orman oynayarak GrandMaster'a kadar çıktım. Bunu DARİUS sayesinde yaptım.
Darius hem 1v1'de hemde Ormanı çok hızlı dönebilen bir şampiyon. Bunun yanı sıra hemde 2v1 atabiliyor 1-2-3 Leveller arasında. Script zaten Darius'u çok güzel ve stabil bir şekilde oynuyor.

1 Levelde Üst taraftan başlıyorsanız eğer mutlaka rakip ormanın mavisine gidin TOP laneniz ile. Çalıya pusun Maviyi alın ve eğer rakip oyuncu maviden başlamak zorunda olan bir şampiyonsa kesinlikle yakalarsanız kesersiniz. W' yeteneğinizi açıp hızlıca kesebilirsiniz ve kaçmasına engel olabilirsiniz. Bu karakteri oynarken zaten kartopu oluyorsunuz otomatik gittiğiniz her lanede kill çıkartabiliyorsunuz. Bu olayı grandmaster eloda bile yapıyorum ve hala karşısında durabilen bir oyun görmedim. O yüzden TOP lane olsun ORMAN olsun çok hızlı stabil ve harika çalışıyor darius Script.
daha önce script ile darius oynamamıştım güzel ve sinir bozucu bir taktiğe benziyor deneyeceğim

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Configi var mıdır hocam yoksa adc main config ile oynasak yine iş yapar mı?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dari tam olarak 1v2 1v3 karakteri deneyeceğim sağol

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hahaha hastasına taktikler aga deneyeceğim bakalım dariusu

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
botta sc kulan iş yaparsıın

Üye
3 HİZMET YILI
şu zamana kadar hiç script kullanmadım ama rakip kullandığı için mecburiyet durumu oluştu, herkes ücretli ücretsiz bir script kullanma peşinde, bende deniycem bakalım darius'uda deneriz tavsiyelerini dikkate alıcam.
Evet arkadaşlar lol artık bildiğiniz üzere artık metin2 değil eskiden bir şampiyon kastığı zaman oyunu taşıyabiliyordu fakat şimdi 1/9 ekko geliyor 30/5 şampiyona tek atabiliyor. yani artık script ile oynayayım oyunu taşıyayım diye birşey yok. Scriptin bile ufku oyun taşımaya yetmediği durumlar oluyor. Bu yüzden size deneyimlerim sayesinde birkaç bilgi vermek istiyorum, Script ile sadece orman oynayarak GrandMaster'a kadar çıktım. Bunu DARİUS sayesinde yaptım.
Darius hem 1v1'de hemde Ormanı çok hızlı dönebilen bir şampiyon. Bunun yanı sıra hemde 2v1 atabiliyor 1-2-3 Leveller arasında. Script zaten Darius'u çok güzel ve stabil bir şekilde oynuyor.

1 Levelde Üst taraftan başlıyorsanız eğer mutlaka rakip ormanın mavisine gidin TOP laneniz ile. Çalıya pusun Maviyi alın ve eğer rakip oyuncu maviden başlamak zorunda olan bir şampiyonsa kesinlikle yakalarsanız kesersiniz. W' yeteneğinizi açıp hızlıca kesebilirsiniz ve kaçmasına engel olabilirsiniz. Bu karakteri oynarken zaten kartopu oluyorsunuz otomatik gittiğiniz her lanede kill çıkartabiliyorsunuz. Bu olayı grandmaster eloda bile yapıyorum ve hala karşısında durabilen bir oyun görmedim. O yüzden TOP lane olsun ORMAN olsun çok hızlı stabil ve harika çalışıyor darius Script.

Walker
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
T

Teşekkürler deneyeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Denemem lazım dari lanede baya da iyi aslında scriptte ormanda nasıl bakalım artık

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
buyrun xd
34a4fer.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...