Süper Üye
Normal arkadaş gibi konuşsanız zaten zamanla açılır bence. Aynı sorunu bende yaşıyordum. Hatta buraya konu açmıştım arkadaşların tavsiyeleri öyleydi bende sana tavsiye ediyorum çok kasma arkadaş gibi ol
Adam zaten hanımefendi ile ilişki içinde dostum. Yazdığı yazıyı iyi oku.sana ilgisi varsa zaten kabul edecektir ama sakın arakadaş kalma. arkadas kalalım derse benim yetrince arkadaşım var sen aramaya devam et o zaman de ve yoluna bak.
reis öncelikle kıza çok güzel yaklaşmalısın genelde utangaç kızlar fikirlerini tamamen söylemez duygularını da sana belli etmez dolayısıyla tavsiyem bence kızın yakın arkadaşlarıyla konuşmak kızın yakın arkadaşlarıyla biraz muhabbet kurarsan kızı daha iyi tanıyıp onunla ilgili daha çok şey öğrenebilirsin ayrıca kıza bir sırrını anlatıp onun güvenini kazanabilirsinarkadaşlar daha 1 haftadır bir kızla çıkıyorum gerçekten dürüst ve sessiz sakin bir kız ama bu kız içine kapanık birisi sessiz birazda utangaç ben ise rahat ve konuşmayı seven biriyim.
bu kızı nasıl açabilirim yada nasıl yaklaşmalıyım fikirleriniz benim için çok önemli.
limon at hahahhahaharkadaşlar daha 1 haftadır bir kızla çıkıyorum gerçekten dürüst ve sessiz sakin bir kız ama bu kız içine kapanık birisi sessiz birazda utangaç ben ise rahat ve konuşmayı seven biriyim.
bu kızı nasıl açabilirim yada nasıl yaklaşmalıyım fikirleriniz benim için çok önemli.