Hoşlandığım kıza nasıl açılmalıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Normal arkadaş gibi konuşsanız zaten zamanla açılır bence. Aynı sorunu bende yaşıyordum. Hatta buraya konu açmıştım arkadaşların tavsiyeleri öyleydi bende sana tavsiye ediyorum çok kasma arkadaş gibi ol

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kanka Bir Kız İçin kendini Değiştirme Doğal Ol Zaten Kızlar Doğal Erkekleri Sever Kendin Ol

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
içinden gelenleri yüzüne karşı söyle kral olmazsada önündeki diğer maçlara bak

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yürüyüş yapın beraber sonunda bombayı patlat

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sana ilgisi varsa zaten kabul edecektir ama sakın arakadaş kalma. arkadas kalalım derse benim yetrince arkadaşım var sen aramaya devam et o zaman de ve yoluna bak.

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Onun ilgilendiği konular hakkında konuşursan o da konuşacaktır zaten

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Dostum böyle konuşmaya kapalı çekingen kızların ilacı beni yanlış anlama tabii ki, güzel bir techno parti, mesela Ankara'da en sevdiğim ve gitmeden durmadığım mekan The Q. Progressive house çalar ve biraz içki içmezsen zevk vermez. Tabii bu dediğim yöntem benim çevremde işe yarıyor. Bir dene istersen de ki sever misin böyle tarz eğlenelim filan.
Post automatically merged:

sana ilgisi varsa zaten kabul edecektir ama sakın arakadaş kalma. arkadas kalalım derse benim yetrince arkadaşım var sen aramaya devam et o zaman de ve yoluna bak.
Adam zaten hanımefendi ile ilişki içinde dostum. Yazdığı yazıyı iyi oku.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka zorlama bence çünkü huylu huyundan vazgeçmez şuan 1 haftalık oldugunuz için böyle bekle 2 ay felan geçsin bak nasıl rahat hissediyor sadece güveni ver kanka

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
direk acil diyenleri dinleme, eger kizla biryerlere gide biliyorsan etkinlik vs, git bar clup olsa daha iyi orada acilmayi dene

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlar daha 1 haftadır bir kızla çıkıyorum gerçekten dürüst ve sessiz sakin bir kız ama bu kız içine kapanık birisi sessiz birazda utangaç ben ise rahat ve konuşmayı seven biriyim.
bu kızı nasıl açabilirim yada nasıl yaklaşmalıyım fikirleriniz benim için çok önemli.
reis öncelikle kıza çok güzel yaklaşmalısın genelde utangaç kızlar fikirlerini tamamen söylemez duygularını da sana belli etmez dolayısıyla tavsiyem bence kızın yakın arkadaşlarıyla konuşmak kızın yakın arkadaşlarıyla biraz muhabbet kurarsan kızı daha iyi tanıyıp onunla ilgili daha çok şey öğrenebilirsin ayrıca kıza bir sırrını anlatıp onun güvenini kazanabilirsin

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
knk ilgi alanları hakkında konuşmayı dene?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yanında rahat hissettiricek şeyler yaparsan sana yakınlaşır zaten

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bence kendi karakterinden ödün verme. seviosa seni öyle sevsin. :)

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardeşim bu konularda bunu yapayım bunu yapsın fln diye düşünme empati bile kurma zamanın akışına göre davran kendin ol ters iş yapma kendin olman yeterli kendini başkası olarak tanıtırsan ileride daha çok zarar görürsn çünkü herkes herkesi zamanla tanır.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kanka normal açılmayı dene ama keko tip seviyorsa al bı gül köy masasina ve deki ya benimsin ya Lara topragam de etkilenir bence

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knka gidip konus ya dumduz ne olcaksa olsun

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kardeşim liseden beri bu sektördeyim kızlar benim uzmanlık alanım zorla güzellik olmaz kızı açmayı bileceksin şöyle yöntemleri sana söyleyeyim siyaset ekonomi gündem ve ya baş başa kalabilecek bir ortam da direk açık açık sor neden böylesin de ama nazikce

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
arkadaşlar daha 1 haftadır bir kızla çıkıyorum gerçekten dürüst ve sessiz sakin bir kız ama bu kız içine kapanık birisi sessiz birazda utangaç ben ise rahat ve konuşmayı seven biriyim.
bu kızı nasıl açabilirim yada nasıl yaklaşmalıyım fikirleriniz benim için çok önemli.
limon at hahahhahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...