merhaba yorumun için teşekkür ederim dostum tekrdan çıkardım taktım fanı %100 derece olduğunu msi programında görüyordum başka programlar indirdiğimde %50 %60 civarı görüyor, programın yanlış gösterme ihtimalı var mı ? ayrıca termal macun yeni.İşlemcinize hız aşırtma yaptıysanız bu tür daha yüksek sıcak değerlerini görmeniz normaldir.
İşlemcinizin termal macununu yenilemeyi bilgisayar içindeki ve CPU fanının tozlarını temizlemeyi deneyin.
Kasanızın içine harici fanlar alabilirsiniz ve aynı zamanda kasanızı dar bir alan yerine hava sirkülasyonunun daha iyi olduğu açık bir noktaya koyarsanız daha iyi olur.
dostum sanmıyorum format atalı çok olmadı mining virüsü yesem ekran kartımda sorun olmaz mı ? pek bilmiyorum amaMining virüsü yemiş olabilir bilgisayarın, anti virüs indirerek tarama yap.
Cpu yüzde yüz kullandığında çoğunlukla virüs oluyor dostum ondan dedim.merhaba yorumun için teşekkür ederim dostum tekrdan çıkardım taktım fanı %100 derece olduğunu msi programında görüyordum başka programlar indirdiğimde %50 %60 civarı görüyor, programın yanlış gösterme ihtimalı var mı ? ayrıca termal macun yeni.
Post automatically merged:
dostum sanmıyorum format atalı çok olmadı mining virüsü yesem ekran kartımda sorun olmaz mı ? pek bilmiyorum ama
teşekkür ederim dostum yorumun için windowsda tarama yaptım bi sorun çıkmadıCpu yüzde yüz kullandığında çoğunlukla virüs oluyor dostum ondan dedim.