Çözüldü i3 2100 işlemci %100 derece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhaba işlemci %100 dereceyi görüyor bunun sebebi ne olabilir
Not : Isınmadan bilgisayarım hiç kapanmadı
Ekran kartım gt9800 6gb ram

Ekli dosyalar

• Screen01.png
    Screen01.png
    22.1 KB · Görüntüleme: 52
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
İşlemcinize hız aşırtma yaptıysanız bu tür daha yüksek sıcak değerlerini görmeniz normaldir.
İşlemcinizin termal macununu yenilemeyi bilgisayar içindeki ve CPU fanının tozlarını temizlemeyi deneyin.
Kasanızın içine harici fanlar alabilirsiniz ve aynı zamanda kasanızı dar bir alan yerine hava sirkülasyonunun daha iyi olduğu açık bir noktaya koyarsanız daha iyi olur.

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Mining virüsü yemiş olabilir bilgisayarın, anti virüs indirerek tarama yap.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
İşlemcinize hız aşırtma yaptıysanız bu tür daha yüksek sıcak değerlerini görmeniz normaldir.
İşlemcinizin termal macununu yenilemeyi bilgisayar içindeki ve CPU fanının tozlarını temizlemeyi deneyin.
Kasanızın içine harici fanlar alabilirsiniz ve aynı zamanda kasanızı dar bir alan yerine hava sirkülasyonunun daha iyi olduğu açık bir noktaya koyarsanız daha iyi olur.
merhaba yorumun için teşekkür ederim dostum tekrdan çıkardım taktım fanı %100 derece olduğunu msi programında görüyordum başka programlar indirdiğimde %50 %60 civarı görüyor, programın yanlış gösterme ihtimalı var mı ? ayrıca termal macun yeni.
Post automatically merged:

Mining virüsü yemiş olabilir bilgisayarın, anti virüs indirerek tarama yap.
dostum sanmıyorum format atalı çok olmadı mining virüsü yesem ekran kartımda sorun olmaz mı ? pek bilmiyorum ama

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
merhaba yorumun için teşekkür ederim dostum tekrdan çıkardım taktım fanı %100 derece olduğunu msi programında görüyordum başka programlar indirdiğimde %50 %60 civarı görüyor, programın yanlış gösterme ihtimalı var mı ? ayrıca termal macun yeni.
Post automatically merged:

dostum sanmıyorum format atalı çok olmadı mining virüsü yesem ekran kartımda sorun olmaz mı ? pek bilmiyorum ama
Cpu yüzde yüz kullandığında çoğunlukla virüs oluyor dostum ondan dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...