İnternet Hızına Göre Yavaşlık ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Beyler 24mbps internetim var ama speedtest ve hıztestinde 8 mb çıkıyor ama 3 upload hep aynı çıkıyor nedeni ne peki ?
{7A23D800-F01A-4D89-BFFD-2EF6D9BE6A49}.png.jpg
{F89B845B-1AC4-4748-AB29-C1828EC55AB9}.png.jpg

Üye
7 HİZMET YILI
Çağrı merkezini ara ve internet hızının çok aşağıda olduğunu söyle. Background uygulamaları var ordan kısılmış olabilir. Hat değerlerin düştüğü zaman iss sağlayıcı internet hızını düşürmüş olabilir.
** Birde farklı bir sunucu için test et.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Çağrı merkezini ara ve internet hızının çok aşağıda olduğunu söyle. Background uygulamaları var ordan kısılmış olabilir. Hat değerlerin düştüğü zaman iss sağlayıcı internet hızını düşürmüş olabilir.
** Birde farklı bir sunucu için test et.
peki yukarıdaki değerler seçne normalmi aradığımda bana restart attırdılar birşey olmadı

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
24 mbps İnternet Sınırın Vardır
24 mbps hızına kadar cıkabilirsin diyorlar alırken 3 ay normal kullanıyorsun sonra kitliyorlar

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
24 Mbp/s İnternetin Olsaydı Test de Gösterirdi. Bir Uygulama İndirirken Hızın Yine 8 Mbp/s'yi Geçmiyorsa İnternetin 24 Mbp/s Değil 8 Mbp/s'dir.
Desteği Arayarak Derdini Yine de Anlat. Belki Yardımcı Olabilirler :).

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
interneti 8mbps olamaz 8mbps olsaydı 8.1 in üstüne çıkamaz
büyük ihtimal kablolar eski altyapı kötü akk,akn arkaplan uygulamaları veya hızını sınırlandırmışlardır

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
ya altyapında sıknıtın vardır yada kota bitmiştir oto olarak düşmüşdür hız

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
interneti 8mbps olamaz 8mbps olsaydı 8.1 in üstüne çıkamaz
büyük ihtimal kablolar eski altyapı kötü akk,akn arkaplan uygulamaları veya hızını sınırlandırmışlardır
Eğer size verilen kotayı geçtin isen internet sağlayıcınız internetinizi kısıtlamıştır.

Üye
7 HİZMET YILI
24 mbps İnternet Sınırın Vardır
24 mbps hızına kadar cıkabilirsin diyorlar alırken 3 ay normal kullanıyorsun sonra kitliyorlar
Daha doğrusu şöyle 24 mb kadar diyorlar, bunun ana sebebi alt yapı ve iç tesisatlardan kaynaklanıyor. Normalde alt yapı kaybı %2 ila %15 arasındadır. Bu genel olarak isslerde hep vardır.
24 Mbp/s İnternetin Olsaydı Test de Gösterirdi. Bir Uygulama İndirirken Hızın Yine 8 Mbp/s'yi Geçmiyorsa İnternetin 24 Mbp/s Değil 8 Mbp/s'dir.
Desteği Arayarak Derdini Yine de Anlat. Belki Yardımcı Olabilirler :).
Dediğin şekilde anlaşılmaz. Şöyle söyleyeyim indirdiğin sunucuya göre indirme hızın değişir.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
duruma göre verimli'lik kötü ise hattı adsl'e geçiriyorlar

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Müşteri Hizmetlerini aramak güzel çözüm yoksa hiç bişe yapılmıyor.

PubgCentek

P
Modemin En Fazla Desteklediği Hızı Atarmısın Arayüzden?

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İnternetler genelde sınırlı oluyor mesela benimki 75GB ve bazı dönemler aşırı indirme yaptıgım zaman 75gb yi gectiğim oluyor hızım 8mbps den 3mbps ye iniyor bunun sebebi kota aşımıdır eğer internet kullanırken böyle bir mesaj ya da bildiri aldıysan bundandır büyük ihtimalle bir dahaki ay başına hızın yine yükselmesi lazım ama aldıgından bu yana hep böyle ise belki de sizin oturdugunuz yerde altyapı desteklemiyor en fazla 8mbps yi destekliyor olabilir bunu ise çağrı merkezini arayarak öğrenebilirsin.

PubgCentek

P
Modemin de Sıkıntı Yok Hocam Sıkıntısı Margin değeri Yüksek Biraz. Dedikleri Gibi Ara

Benim de Asus Modemim Vardı 16 Mbps Hızım Varken 10 8 Veya 1 Veriyordu Bazı Modemler Hızı Desteklemiyor Ondan Bi Bakayım Dedim :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Modemin de Sıkıntı Yok Hocam Sıkıntısı Margin değeri Yüksek Biraz. Dedikleri Gibi Ara

Benim de Asus Modemim Vardı 16 Mbps Hızım Varken 10 8 Veya 1 Veriyordu Bazı Modemler Hızı Desteklemiyor Ondan Bi Bakayım Dedim :)
peki arasam napabilirlerki peki kendim nasıl düşürebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...