Onaylı Üye
Beyler 24mbps internetim var ama speedtest ve hıztestinde 8 mb çıkıyor ama 3 upload hep aynı çıkıyor nedeni ne peki ?
peki yukarıdaki değerler seçne normalmi aradığımda bana restart attırdılar birşey olmadıÇağrı merkezini ara ve internet hızının çok aşağıda olduğunu söyle. Background uygulamaları var ordan kısılmış olabilir. Hat değerlerin düştüğü zaman iss sağlayıcı internet hızını düşürmüş olabilir.
** Birde farklı bir sunucu için test et.
Eğer size verilen kotayı geçtin isen internet sağlayıcınız internetinizi kısıtlamıştır.interneti 8mbps olamaz 8mbps olsaydı 8.1 in üstüne çıkamaz
büyük ihtimal kablolar eski altyapı kötü akk,akn arkaplan uygulamaları veya hızını sınırlandırmışlardır
Daha doğrusu şöyle 24 mb kadar diyorlar, bunun ana sebebi alt yapı ve iç tesisatlardan kaynaklanıyor. Normalde alt yapı kaybı %2 ila %15 arasındadır. Bu genel olarak isslerde hep vardır.24 mbps İnternet Sınırın Vardır
24 mbps hızına kadar cıkabilirsin diyorlar alırken 3 ay normal kullanıyorsun sonra kitliyorlar
Dediğin şekilde anlaşılmaz. Şöyle söyleyeyim indirdiğin sunucuya göre indirme hızın değişir.24 Mbp/s İnternetin Olsaydı Test de Gösterirdi. Bir Uygulama İndirirken Hızın Yine 8 Mbp/s'yi Geçmiyorsa İnternetin 24 Mbp/s Değil 8 Mbp/s'dir.
Desteği Arayarak Derdini Yine de Anlat. Belki Yardımcı Olabilirler.
benim sorunum değilEğer size verilen kotayı geçtin isen internet sağlayıcınız internetinizi kısıtlamıştır.
Modemin En Fazla Desteklediği Hızı Atarmısın Arayüzden?
peki arasam napabilirlerki peki kendim nasıl düşürebilirimModemin de Sıkıntı Yok Hocam Sıkıntısı Margin değeri Yüksek Biraz. Dedikleri Gibi Ara
Benim de Asus Modemim Vardı 16 Mbps Hızım Varken 10 8 Veya 1 Veriyordu Bazı Modemler Hızı Desteklemiyor Ondan Bi Bakayım Dedim![]()
Hızını Yükseltirler Kardeşim Yükseltmek Zorundalar Hatta Zorunlu Şekildepeki arasam napabilirlerki peki kendim nasıl düşürebilirim