Coinbase diye bi site duymuştum mining ile alakalı galiba forumda detaylı konu vardı bi göz gezdirebilirsinBeyler çalişmadan internetten para kazanmak istiyorum yardim edermisiniz ?
knk 5g gelecek diye bir uygulama var 800 tl para çektim yaklaşık ama uygulamanın batma ihtimali çok yüksek max ömür 5 ay diyrum günlük giiriş para veriyor ilk giriştede 30 tl veriyor 100tl yapınca cihaz alıyorsun bitcoin mining gibi saatte 0.28 krş kazanabiliyorsun 15 günde 100tl para veriyor 1 cihazdan birden fazla alabiliyorsun saadet zinciri olma ihtimalide yüksek çünkü arkadaşlarını davet edersen 3 tl arkadaşların cihaz alırsa 20 tl para geliyor sanaBeyler çalişmadan internetten para kazanmak istiyorum yardim edermisiniz ?
kanka dediğin biraz zor sermayen olması lazım, logo satabilirsinBeyler çalişmadan internetten para kazanmak istiyorum yardim edermisiniz ?
Hocam lol hesap kasıp satabilirsiniz.40-50 lvl iyi skinli yaparsanız satılır.En iyi freelancer olursun "Bionluk" gibi sitelerde.Beyler çalişmadan internetten para kazanmak istiyorum yardim edermisiniz ?