Only Tuna
Seçkin Üye
Link kısaltma ile bir kaç ay uğraş sermaye oluştur daha sonra pazarlama gibi işlere gir
Ne sitesi ve bundan nasıl gelir salayabilirimkendine site açabilirsin
Reklam olabilirKazanabilirsin fakat hangi kulvarda kazanacaksın oyunda mı yoksa reklam vesayire yaparak mı?
Sana ulaşabileceğim iletişim adresin varmı acabaAnket doldurmaydı instagram fotoğraf beğenmeydi ya da video izlemeydi bunları diyen insanların beklentisi yüksek değildir. Çoğunlukla bu site sahipleri daha çok kazanırken sana sadece küçük bir miktar verir ve sende para kazandım zannedersin. Gerçekten para kazanmak istiyosan site açmanı öneririm. İçeriği aklına ilk gelen ve dünya çapında çok tıklanan veya izlenen bişey gelsin (daha açmama gerek yok sanırım). Fakat kimliğini açık etmemen lazım domaindi hostingti onları bitcoin ile yapan bildiğim siteler var ve ne istersen yayınlayabilirsin adult content mi film dizi mi (terörizm hariç benim kullandığım hosting sağlayıcısının kuralı bu). Tabii ki riskli fakat düzgün, dikkatli, gizli ve bu konu hakkında bilgi sahibi olarak yaparsan sorun çıkmaz. Tabii açmakla da bitmiyor bu işler seo'suydu osuydu buyuydu bakman lazım yani. Diğer bi yolda carding (dolandırılmamaya dikkat etmen ve güvenli marketlerden satın almanı öneririm mesela empire market gibi bi siteden alıcaksan kullanıcıyı detaylı incelemeni öneririm) vsvs. bir sürü şey var yeter ki kendini geliştir ve seçtiğin şeyde sabırlı, gayretli ve güvenliğin için bilgi sahibii ol ki sürdürülebilir bir şey olsun ve sana getiri sağlasın. Tabii ki eğer yaparım falan diyorsan da bunlar riskli ve legal olmayan şeylerdir yani senin için çok kötü sonuçlar ortaya çıkabilir o yüzden ciddiye almanı tavsiye eder ve yapmamanı öneririm.
Site ismi nedir acabafreelancerlerin yaptığı işleri yayınladığı ve sattığı siteler var. Bende kullanıyorum ayda 300-500 geliyor.