İnternetten nasıl para kazanabilirim ? Kazanılabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web işleri falan filan
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ben yazılımcıyım. İnternetten para kazanmak istiyorsan ve web sitesi falan açmak istiyorsan aslında fazla bir sermayeye gerek yok. Hostingdi domaindi falan en küçük paketlerle 250 civarı falan yıllık.
Bir blog yapmak istiyorsan eğer :
1- Herkesin ilgisini çekebileceğin özgün birşey olmalı anlatıcağın konular.
2- Sitene trafik oluşturmak zorundasın.
3- Seo öğrenmen gerekiyor.
Eğer adult vs. sitelerden para kazanmak istiyorsan(bunun geliri çok fazla)
1- Hosting şirketinin kuralllarını iyice öğrenmen gerekiyor. Bazıları adult site barındırmıyor.
2- ZZ gibi mesela kredi kartı isteyip üyelikle yapabilirsin. bu şekilde legal oluyor.
3- Eğer 2 numarayı yapmayacaksan ve sadece reklamlardan para kazanayım diyosanda kimliğini çok çok iyi gizlemen gerekir. Sonrasında bi bakmışsın kapında mahkeme kararı :)
Haber sitesi yapmak istiyosan da (bunlarda tutan siteler )
1- Özgün içeriğinin olması gerek
2- Sürekli güncel olmak zorunda sürekli araştırman gerekir. Tek başına bunun üstesinden gelebileceğini sanmıyorum.
- Şöyle bir durumda var madem boştasın ve bişeyler yaparak para kazanmak istiyorsun intenet üzerinden yazılımla ilgilen mobil olur c,c# aklına ne gelirse. Yapacağın bir mobil uygulama vs artık neyse seni çok zengin edebilir. Ama tavsiyem şu yazılıma yönelip daha çok araştırarak aklına zaten bazı fikirler yatacaktır. Udemy gibi platformlarda ücretsiz bir çok kurs var. Göz atmanı tavsiye ederim .

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kardeşim kısaltma linkler var onlara kayıt ol ordan paylaş

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
para kazanabileceğin birden fazla alan var dostum, google amcaya sorarsan sana daha iyi anlatabilir

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kendi bildiklerimi sıralıyorum bunları araştırıp bilgi alabilirsin.
Shoping
Tasarımcılık
Youtuber/video edit vb
Oyun hesabı kasıp satabilirsin.

Fırtınada ağaçlar nasıl çatırdar bilirmisin kardeş
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kripto paralardan

Eclipse Team Developer
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Her zaman en karlısı hizmet satmaktır

Emanuel Mauro İcardi
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Oynadığın oyunlar felan varsa çar kasıp alım satım yapabilrsin yada satış yapan siteler varsa satabilrsin diye düşünüyorum. Ekstra olarak internete anket doldururak para kazanma siteleri hikaye emeğin yazık .
Post automatically merged:

freelancer var kendi alanda kendi rekalmını yapıyorsan seçtiğin alanda işini yapıp para kazanıyorsun örneğin,
Photoshop yapıyorsun yazıyorsun diyorsunki resim fotoshop 20 tl sana öyle bir iş imkanı doğabilir alanında kendini geliştirme şansıda bulmuş olursun.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
electroneum diye bir şey var eğer +18 isen play storedan electroneum madenciligi yapabilirsin telefonla yapılıyor ve gayet kolay ben +18 olmadıgım için yapamıyorum :(
yaşını büyük yaz yap ben 16 yaşındayım ve yapıyorum 1300 etn filan var abiminde 2600 tane var

Üye
6 HİZMET YILI
bana kalırsa herkesin hayalidir ama başarbilen sayısı isteyene oranla çok az çünkü insanlar hevesle başlıyor ve ufak bi zaman sonunda büyük paralar kazanacaklarını düşünüyolar ama öyle bir şey yok :D

Emanuel Mauro İcardi
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yaşını büyük yaz yap ben 16 yaşındayım ve yapıyorum 1300 etn filan var abiminde 2600 tane var
Electroneum nedir tam açıklarmısın rica etsem acaba ben merak ettimdee ufak bir özet geçebilirsen sevinirim. freelancer gibi para kazanma sitesi gibi bir yer mı acaba

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Electroneum nedir tam açıklarmısın rica etsem acaba ben merak ettimdee ufak bir özet geçebilirsen sevinirim. freelancer gibi para kazanma sitesi gibi bir yer mı acaba
bitcoin gibi bir sanal para fakat bunun madenciliğini telefonundan kolaylıkla telefonunu zorlamadan yapıyor hatta telefonun kapalı olsa dahi yapıyor yaklaşık 1 haftada 100 etn (electroneum) veriyo şimdi fiyatı çok düşük ama önceden 1.2 tl filanmış keşke o kadar ama belkide ilerde olur

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bazı siteler 30 kuruş a random steam key satıyor onları alırsın 1.30 tl ye filan saatarsın 1 tl kaar ın olur öyle öyle ilerlersin

sıkıntı
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tasarımcılık gibi olayları tavsiye eden arkadaşların şöyle bir yanlışı var tasarımcılıkta en güzel işi, en güzel fiyata çıkarmalısın yoksa diğer tasarımcılar kolaylıkla seni geçebilir ve müşteri bulamayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...