İnternetten para kazanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
freelancer olarak bir kaç site var çok kolay arama yaparak ulaşabilirsin oralarda küçük küçük başlayıp bir şeyler kazanabilirsib

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kesinlikle freelancerlık yapmalısın aylık 5K TL net bırakıyor güzel bi kaliten olursa

Kaju
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bionluktan ufak çaplı bir şeyler yapabilirsin veya bulunduğun yerdeki esnaflara logo menü tasarımı vb. ihtiyacı olup olmadıgını sorabilirsin

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
İnternetten para kazanmak kısa yoldan köşeyi dönmek emeksiz zengin olmak sermayesiz şirket kurmak ... Vb şeyler %90 hayal %10 gerçek olarak bakıyorum. zamanında bi kaç kez deneyip battığım kötü durumlara düştüğüm oldu. Sonra gemi cüzdanımı aldım yağcı olarak ( makinada çalışmak üzere ) yabancı uyruklu gemiler dolarla maaş verir ama sigorta yapmaz türk bayraklı gemiler sigorta yapar ama tl maaş verirler. bu tarz işler ile köşeyi dönmeye çalış

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilgisayarin iyiyse mining yapip kazanabilirsin
kendi bilgisayarını da feda etmesi gerekir eskiden oynayabildiği çoğu oyunu patates ayarlarda bile oynamakta zorlanabilir belki de mining yapmadan önce yüksek fps aldığı oyunda bir kez daha bilgisayarında açılmayabilir çok sıkıntı arkadaşım babasıyla beraber 2 bilgisayar üzerinden yürütüyordu ve baya da para kazandılar değer mi değmez mi size kalmış

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Fiverr kullanın veya u ayrıca kripto ticareti yapabilirsiniz. beyler bitcoine yatırım yapmalısınız

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhabalar internet üzerinden para kazanmak istiyorum orta seviye denilebilecek kadar photoshop biliyorum az bir şeyde after effects ve premiere pro biliyorum bunlar üzerinden nasıl para kazanabilirim?
Freelance siteler üzerinden kendine minik gelirler elde edebilirsin. Pazarlama öğrenmen gerekiyor bu gibi durumlar için, kendine özel sosyal medya hesapları açarak yaptığın çalışmaların örneklerini paylaşabilirsin. Ayda tek tük bir şeyler gelir, bu gibi yerlerden sabit gelir elde etmek için bilinir ve güvenilir satıcı olmak gerekiyor.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
EarnnApp kullanabilirsin

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
sanal asistanlık yaparak kazanırsın asistanlık mantıklı

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
yazıldımı bilmiyorum fakar freelance işlere girebilirsin az bir bilgiyle tasarım gibi flan

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Reklam izleyip para kazanmalar yapabilirsin

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kolay yollu para kazanma diye bişey yoktur para kazanmak istiyorsan çalışacaksın abi ya da şansın ve bilgin olacak trader olacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...