internetten para kazanmak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eğer yazılım bilgin var ise freelance olarak iş yapabilirsin. Yoksa da gelirin için risk alıp wordpress, wix tarzı kolay toollarla çalışabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
tişört tasarlayarak para kazanabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
18 yaşındayım, lise mezunu üniversiteye hazırlanan orta gelirli bi ailenin çocuğuyum, kendimi her zaman zeki bildim, ama son günlerde gerçekten “acaba aptal mıyım yoksa şanssız mı) diye düşünmeye başladım. Tanrı beni yaratırken her şeyden azar azar koymuş sanki, her işten anlarım, her şeyde bir yeteneğim vardır, berbat olduğum hiçbir şey yok galiba, tek şey harici, para kazanmak. Etrafımdaki insanlara bakıyorum, internetteki insanlara bakıyorum, bir şekilde çoğu alın teri dökmeden, kolay yoldan, az veya çok para kazanıyor, en azından cebine bi paket sigarasını koyabiliyor, benimse cebimde şu an 25 tl kadar bi para var galiba, belki daha az, gerçekten, kenarda köşede tuttuğum, banka hesabımda duran fazladan 5 tl param bile yok. Ve ben para kazanmak ve çalışmak konusunda hırslıyım, ama bir türlü şansım yaver gitmiyormuş gibi hissediyorum, denemediğim iş kalmadı, illegal dahil, olmuyor gelmiyor ipin ucu bir türlü, şu koskoca dünyada akıp giden devasa nehirden 1 çay kaşığı bile almayı geç, nehirin yanında bile değilim, şimdi şu şekilde cevaplar gelecek, ailenden iste, şu anda babamdan 1000 tl para istsem, sizce verir mi ? Ben söyleyeyim hayır, ama bana o 1000 tl lazım dostum çünkü nikedan o istediğim ayakkabıyı almak istiyorum yada okuldaki kız arkadaşımı cafeye götürüp bir tatlı kahve ısmarlamak istiyorum, erkekler gibi. Gençliğimi yaşamak istiyorum, mahrum kalmak değil, yaşıtlarım dershaneye mercedes cla, superb, f30 ile gelirken, benim home tuşu bozuk iphone 6 plus kullanmam zoruma gidiyor, ben mercedes istemiyorum ya, sadece bi işe emek verip karşılığını almak istiyorum, dolmuşa binersem kahve alamam diye yürümek istemiyorum. yani size asıl sorum şu; ya yokmu arkadaşım az birşey kafası olan herkesin yeterli emeği verdiğinde 3-5 bir şeyler alabileceği online yada reel, tam zamanlı olmayan rahat birşey
SMMA yapabilrsin knk

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İnstagram hesabı al sat yapabilirsiniz hocam

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
A
18 yaşındayım, lise mezunu üniversiteye hazırlanan orta gelirli bi ailenin çocuğuyum, kendimi her zaman zeki bildim, ama son günlerde gerçekten “acaba aptal mıyım yoksa şanssız mı) diye düşünmeye başladım. Tanrı beni yaratırken her şeyden azar azar koymuş sanki, her işten anlarım, her şeyde bir yeteneğim vardır, berbat olduğum hiçbir şey yok galiba, tek şey harici, para kazanmak. Etrafımdaki insanlara bakıyorum, internetteki insanlara bakıyorum, bir şekilde çoğu alın teri dökmeden, kolay yoldan, az veya çok para kazanıyor, en azından cebine bi paket sigarasını koyabiliyor, benimse cebimde şu an 25 tl kadar bi para var galiba, belki daha az, gerçekten, kenarda köşede tuttuğum, banka hesabımda duran fazladan 5 tl param bile yok. Ve ben para kazanmak ve çalışmak konusunda hırslıyım, ama bir türlü şansım yaver gitmiyormuş gibi hissediyorum, denemediğim iş kalmadı, illegal dahil, olmuyor gelmiyor ipin ucu bir türlü, şu koskoca dünyada akıp giden devasa nehirden 1 çay kaşığı bile almayı geç, nehirin yanında bile değilim, şimdi şu şekilde cevaplar gelecek, ailenden iste, şu anda babamdan 1000 tl para istsem, sizce verir mi ? Ben söyleyeyim hayır, ama bana o 1000 tl lazım dostum çünkü nikedan o istediğim ayakkabıyı almak istiyorum yada okuldaki kız arkadaşımı cafeye götürüp bir tatlı kahve ısmarlamak istiyorum, erkekler gibi. Gençliğimi yaşamak istiyorum, mahrum kalmak değil, yaşıtlarım dershaneye mercedes cla, superb, f30 ile gelirken, benim home tuşu bozuk iphone 6 plus kullanmam zoruma gidiyor, ben mercedes istemiyorum ya, sadece bi işe emek verip karşılığını almak istiyorum, dolmuşa binersem kahve alamam diye yürümek istemiyorum. yani size asıl sorum şu; ya yokmu arkadaşım az birşey kafası olan herkesin yeterli emeği verdiğinde 3-5 bir şeyler alabileceği online yada reel, tam zamanlı olmayan rahat birşa

Kankam instagramda gündemdeki bir ünlünün sayfasını açıp onun kitlesinin birazını kendi sayfana çekerek instagram sayfanı büyüt. Ona editler felan yap daha sonra sayfa büyüdükçe reklam almaya başlarsın. Ha bu illaha ünlü biri olmak zorunda değil herhangi bir şey de olabilir. Sonra onun üstünden gelir elde edersin. iyi akşamlar :)
LoL valo gibi oyunlarda başarılı isen eloboost veya yeni hesapları unranked derecesine getirebilirsin ben öle az çok birşeyler alıyordum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
şuan bunun aktif olarak hızlı kolay bir yolu yok ama öneri yapabiliirim Video editörlüğü için çeşitli siteler var ordan işe alım yapıyorlar orda bir süre çalışıp kendini geliştirebilirsin sonrasında youtube videolarının açıklama kısmında iş mailleri olur onları deneyebilirsin yani cidden emek verip emeğinin karşılığını almak için bunları yaparsın yani

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Buraya suan bunu yazdığın tarzı bi site kur

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
kanka bir sürü kişi yorum yazmış bu yorumların hepsinin temeli aslında vakit ayırmak her şeyden önemlisi sen bu kadar taktikten herhangi birini seçsen bile gene ona çok vakit ayırman gerekicek yani demek istediğim her şey vakitte ve günlük hayatına bağlı eğer bomboş oturuyosan bütün gün bunlardan birini yapabilirsin ama eğer 18 yaşında üniye kafasını koymuş biriysen gidip dersini çalış üniversitede yaparsın bunları

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
lolü güzel oynuyorsan bile para kazanmak kolay dostum plata kasıp satabilirsin westte iyi para ediyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
dostum halka arz yapabilirsin kaybetme ihtimali yok istersen internetten bi araştır iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
lol euw plat çar kas sat demişsiniz de o hesaplar cidden satılıyor mu ve hangi sitelerde satıyosunuz

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İlk olarak dostum, kendini aptal olarak değerlendirmek yerine, farklı bir bakış açısı ile kendini değerlendirmeye çalış. Her insanın kendine özgü yetenekleri ve becerileri vardır. Belki seninde henüz keşfetmediğin, geliştirebileceğin birçok yeteneğin vardır. İkincisi para kazanmak için illegal yollara başvurma. Bunun yerine, okulda başarılı bir öğrenci olarak gelecekte iyi bir iş sahibi olmak için çalışabilirsin. Aynı zamanda, okul dışında da farklı işler yaparak para kazanabilirsin. Mesela çevrendeki insanlara evde yemek yaparak satış yapabilirsin ya da internet üzerinden freelance işler alabilirsin. Kesinlikle kendini aptal olarak değerlendirmemelisin.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Euwestte hesap açıyosun kasıyorsun 30 lvla sonra da plat her plat hesabı 30euro veya dolar artık sana kalmış hadi dikkat et kendine
adc mainin dediklerine ek olarak : hesapları boostlayıp satabilir rankı yüksekse yada direkt 30 level account alıp scriptlede boostlayabilir rankı çok yüksek değilse bunun haricinde lolde bot tasarlayabilirsin kodlama bilgin varsa kendin sanal makine kurup hesapları satarsın yüklü miktarda kasıp aslında yapılacak şeyler çok fazla ama ya biz çok çabuk pes ediyoruz yada şansımız yaver gitmiyor dediğin gibi ve şu da var bir şeyi azar azar yapmaktansa bir işi tam yapman senin daha çok işine yarayabilir.

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
anket doldurarak ve reklam izleyerek vede senin interneti kullanarak sana para ödeyen siteler var bunları kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...