işlemcimi alıyım

8G MI OLSUN RAM 16 MI

• 8GB OLSUN

Oy: 0 0.0%
  • 16GB OLSUN

Oy: 4 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
lap topa ssd baya güzel hızlandırır ayriyetten ramı yğkseltirsen oyunlarda kasmama gibi bir şey olmayabilir ekran kartını yükseltirsen efso olur(masaüstü bu yüzden daha kullanışlı)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
dizüstünde parça değişimi olmuyor bildiğim kadarıyla sadece ram

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
darboğaz; işlemci ve ekran kartını besleyemezse olur aksine eğer işlemcisi kötü ise win 10 pro yapmak işletim sisteminin daha çok işlemciyi kullanmasını sağlar ve oyunlarda daha az performans alır.
Post automatically merged:

Dostum 3gb dizüstünün ekran kartı ve işlemci performanısın düşünebiliyorum. ram alman iyi olur ama oyunlarda peroformans için ekran kartının iyi olması gerek
performans için ram ve işlemcinin ön sırada olması lazım

Bu bayrak dalgalandıkça bu ülke hep var olacaktır
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
akrdeş

im bu siteye foto nasıl gönderebilirim ltfn yardımcı olurmusun
dxdiag yazıp açılan pencereden sistem özelliklerini paylaşırsan veya bilgisayarımın özelliklerini çekip atarsan daha iyi yardımcı olabilirim belki
Arkadaşlar işte laptopumun özellikleri :

dxdiag yazıp açılan pencereden sistem özelliklerini paylaşırsan veya bilgisayarımın özelliklerini çekip atarsan daha iyi yardımcı olabilirim belki
Arkadaşım dediğin gibi resim attım cevaplara bakarsan görürsün

Ekli dosyalar

• bandicam 2020-06-21 13-06-02-176.jpg
    bandicam 2020-06-21 13-06-02-176.jpg
    133.5 KB · Görüntüleme: 33
  • bandicam 2020-06-21 13-06-12-208.jpg
    bandicam 2020-06-21 13-06-12-208.jpg
    123.8 KB · Görüntüleme: 35
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
meraba arkadaşlar şimdi benim laptopum var ama baya kasıyor kötü bende şöle dedim windows 10 a yükseltirsem anakartımı değiştirmem gerek işlemciyimi kaldırması için rahat fps almam için
Dostum Anakart Değiştirirsen Ramlar Değişmesi Lazım Ramlar Değişirse İşlemci Rame Uygun Veya İşlemcin Ana Karta Uygunmu Oda Var Dostum

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aga benimde 4 nesil i3 işlemci ve ana kartı bozuldu ne yapacagımı bilemiyorum eski bilgisarda takılıyorum piyasada varmı acaba güzel i3 işlemci ve anakartı

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
laptopda işlemci deişmiyo diye biliyorum bro

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
kanka lettopa işlemci almaktansa bilgisayar topla daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
sorunun ram iel düzeleceğini sanmam işlemcide leptop olduğu için doğal oalrak deiştiremeyeceksin.Yeni bi cihaz alman lazım

T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Rami arttırman fps arttırmaz.Fakat 4 kullanıyorsan sıkıntı yapar 8 ile 16 arasında çok bir fps farkı yoktur.
Ramlerdeki fps farkı mhz ile değişir.Mhz ne kadar fazla ise o kadar fps artar.Örneğin 2666 mhz ile 3000mhz arasında 7 8 fps farkı vardır.
Dizüstü bilgisayarın var ve yükseltmek istiyorsan;
1-Bilgisayarını sat.Dizüstü al ama sen o dizüstü bilgisayarı çok fazla evden dışarı çıkarmıyor isen
Masaüstü al çünkü fps değerleri ve parça bakımından değiştirilmesi uzun ömürü olsun masaüstü bilgisayarlar oyun açısından ve çok taşımıyorsan yanında dizüstüne göre daha iyidir.
Bilgisayarda en önemli parçalar işlemci anakart 8 veya 16 ram ve ekran kartıdır.
Bunlara dikkat ederek sistem topla.
İstersen konu aç ben yardımcı olurum.
KOLAY GELSİN.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
maalesef dizüstünde anakart değişimi mümkün değil
ekran kartını da değiştiremiyeceğin için bir performans artışı olmıycak

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar işte laptopumun özellikleri :

Arkadaşım dediğin gibi resim attım cevaplara bakarsan görürsün
evet kardeşim şimdi gördüm.senin harici ekran kartın yok senin ekran kartın onboard ekran kartı yani anakarta bağlı ekran kartı bu ekran kartı ile oyun oynaman pek mümkün değil bu dizüstü homework video youtube ve fazla grafik kart gerektirmeyen oyunlar için yapılmış.
bu laptopa ram eklemen sana oyunlarda hiçbir fps artışı sağlayamaz maalesef ama rahat ve hızlı işlem yapmanı kolaylaştırır.
eğer oyunlarda kasma alıyorsan sana önerim bilgisayarına ddr ve mhz sine uygun ram takviyesi yapıp güncel işletim sistemi kurarsan bilgisayarın daha hızlı ve işlevsel olur.

Bu bayrak dalgalandıkça bu ülke hep var olacaktır
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
evet kardeşim şimdi gördüm.senin harici ekran kartın yok senin ekran kartın onboard ekran kartı yani anakarta bağlı ekran kartı bu ekran kartı ile oyun oynaman pek mümkün değil bu dizüstü homework video youtube ve fazla grafik kart gerektirmeyen oyunlar için yapılmış.
bu laptopa ram eklemen sana oyunlarda hiçbir fps artışı sağlayamaz maalesef ama rahat ve hızlı işlem yapmanı kolaylaştırır.
eğer oyunlarda kasma alıyorsan sana önerim bilgisayarına ddr ve mhz sine uygun ram takviyesi yapıp güncel işletim sistemi kurarsan bilgisayarın daha hızlı ve işlevsel olur.
kardeşim yani ekran kartına bağlı bi ram tak diyosun ve windows 10 yap diyosun dorumu

The One Farmer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "server1oda23, post: 2646588, member: 2205433"]
Hi guys, now I have a laptop, but it is very bad, I said it is a slave.
[/ QUOTE]
Laptop not possible to replace variant processor .repair means can do its also same Pro only.

meraba arkadaşlar şimdi benim laptopum var ama baya kasıyor kötü bende şöle dedim windows 10 a yükseltirsem anakartımı değiştirmem gerek işlemciyimi kaldırması için rahat fps almam için
Laptop not possible to replace variant processor .repair means can do its also same Pro only.

ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bu tarz bi durumda ram arttirman daha mantikli eger bilgisayarin ayriyeten hdd ise ssd alman da iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...